Neler Yeni

Ups Kargo Rezilliği !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Ben tamire yolluyorum yine bana geliyor :D
Tamir olmamış mı? Kardeş ben de sinirlenmeye başladım bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sandım ki tamirciden Ups'a, Ups'tan başkasına gitmiş.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Hocam klavye tamir olcak yere gideceğine başka yere mi ne gitmiş sinirden olayı da unuttum.İlk defa başıma böyle bir şey geliyor kuryede bişey bilmiyor klavyemin gittiği yerdeki kişide bilmiyor hiç bir şey.

Ben sandım ki tamirciden Ups'a, Ups'tan başkasına gitmiş.
yok ups ile garanticiye yolluyorum garanticiye gitceğine başka birine gidiyor :D

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Hocam klavye tamir olcak yere gideceğine başka yere mi ne gitmiş sinirden olayı da unuttum.İlk defa başıma böyle bir şey geliyor kuryede bişey bilmiyor klavyemin gittiği yerdeki kişide bilmiyor hiç bir şey.

yok ups ile garanticiye yolluyorum garanticiye gitceğine başka birine gidiyor :D
Giden kişiden size geri yollamasını rica edin. Olaya en baştan başlayın. Başka bir çözüm yolu yok gibi. Harbiden allah beterinden saklasın.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Kargomu anlaşmalı yerlerine gönderdiğim yere gönderceklerine başka birine göndermişler adam beni arıyor klavyen bende diyor ben şimdi ne yapayım ? Komik cidden komik..
Konuya açıklık getireyim.Dün klavyeyi benden alan kurye senin kargon şubeden gitti diyor bi numara verdi onu ara isim soy isim ver de benim kargom nerede dedi onu arayacağım soracağım beni arayan adam da engellemiş mi napmış çift tik olan whatsapp konuşması artık tek tik oluyor.

Konuya açıklık getireyim.Dün klavyeyi benden alan kurye senin kargon şubeden gitti diyor bi numara verdi onu ara isim soy isim ver de benim kargom nerede dedi onu arayacağım soracağım beni arayan adam da engellemiş mi napmış çift tik olan whatsapp konuşması artık tek tik oluyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom