Haykırdım.dün beni arayayan kurye diyorki kardeşim kargon şubeye gitcek diyor diğer adam kargon bende diyor kafayı yicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimseye ulaşılmıyor .
İtopyadan pc yi toplarken mecbur kaldım kullanmaya , monitörü tam 25 günde teslim ettiler. Şubelerinde telefonu açan yok ki operatör bağlamıyor bile müşteri temsilcisini bulursan konuş. Şubeleri tek tek kapatmışlar transfer yerleri var nerede belli değil adresler yok. Sorunumu mahalle mahalle şubeyi arayarak çözdüm(benim monitörü duvar dibine koymuşlar bekliyor orada). Umarım sende böyle bir şey yaşamazsın , yakınında şubesine bulabilirsen oradan bir ihtimal çözebilirsin sorununuCidden öyle kimi arayacağımı da bilmiyorum.
aynen öyle dün beni arayan kuryeyi aradım o da olmasa yandım.İtopyadan pc yi toplarken mecbur kaldım kullanmaya , monitörü tam 25 günde teslim ettiler. Şubelerinde telefonu açan yok ki operatör bağlamıyor bile müşteri temsilcisini bulursan konuş. Şubeleri tek tek kapatmışlar transfer yerleri var nerede belli değil adresler yok. Sorunumu mahalle mahalle şubeyi arayarak çözdüm(benim monitörü duvar dibine koymuşlar bekliyor orada). Umarım sende böyle bir şey yaşamazsın , yakınında şubesine bulabilirsen oradan bir ihtimal çözebilirsin sorununu
şubeleri çok uzak.İtopyadan pc yi toplarken mecbur kaldım kullanmaya , monitörü tam 25 günde teslim ettiler. Şubelerinde telefonu açan yok ki operatör bağlamıyor bile müşteri temsilcisini bulursan konuş. Şubeleri tek tek kapatmışlar transfer yerleri var nerede belli değil adresler yok. Sorunumu mahalle mahalle şubeyi arayarak çözdüm(benim monitörü duvar dibine koymuşlar bekliyor orada). Umarım sende böyle bir şey yaşamazsın , yakınında şubesine bulabilirsen oradan bir ihtimal çözebilirsin sorununu
hocam dün klavyeyi benden alan kuryeyi aradım beni arayan kişinin numarasını verdim seni aricam bekle dedi.UPS kargoyu arayın sonra teslim edilen kişiyle herhangi bir ilisigim yok yanlış yere teslim edilmiş derhal onu doğru yere teslim eder misiniz diyin aksi takdirde önce klavyenin firmasına bu konuyu anlatıp sonra tüketici hakem heyetine şikayet edebilirsin eğer bir yaptırım olmazsa
Fnjfjfnfaynen öyle dün beni arayan kuryeyi aradım o da olmasa yandım.
şubeleri çok uzak.
hocam dün klavyeyi benden alan kuryeyi aradım beni arayan kişinin numarasını verdim seni aricam bekle dedi.
cidden komikkk.Welcome to Turkey.Haykırdım.
ya Allahtan klavyem 50km uzaktaymışFnjfjfnf
Yav UPS işletmeden öte garantisi benim diyen bilgisayarcı kar gibi garantisi o adam ama ortada yok ndnfnne
Neyse g.o. eğer aramazsa geri tekrar ara bri şey olmazsa dediğimi yap ama tüketici hakem heyeti süreci çok uzun sürüyor ya
HaykırdımArkadaşlar bence Ups çok kaliteli bir hizmet sunuyor. Sinirinizi stresinizi boşaltabileceğiniz bir sebep sunuyorlar size. "Havaya suya sövme, gel bize söv."
ya adam beni arayıp klavyen bende diyince başımdan aşşa sıcak sular döküldü sanki.Arkadaşlar bence Ups çok kaliteli bir hizmet sunuyor. Sinirinizi stresinizi boşaltabileceğiniz bir sebep sunuyorlar size. "Havaya suya sövme, gel bize söv."
Kanka valla sen dua et birisi seni aradı da klavyen bende dedi. O klavye hiç gelmeyedebilirdiiii, geldiğinde basılcak tuş kalmamış olabilirdiiiii... şükret bak harbi diyom.Haykırdım![]()
ya adam beni arayıp klavyen bende diyince başımdan aşşa sıcak sular döküldü sanki.
ya tamam şükür edelimde ben ne yapıcam şimdiKanka valla sen dua et birisi seni aradı da klavyen bende dedi. O klavye hiç gelmeyedebilirdiiii, geldiğinde basılcak tuş kalmamış olabilirdiiiii... şükret bak harbi diyom.
Eleman yollasın işte sana kargoyla. Versin PTT'ye.ya tamam şükür edelimde ben ne yapıcam şimdi![]()
![]()