Yardım UPS KARGO REZİLLİĞİ!

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,571
Bugün millenicomdan modem değişimi için siparisim vardı adam aile binasinin kapisindan ayakkabiliga modemi birakmis(İADELİ KARGO BİRDE) ve teslim edildi seçeneğini seçiyor kardesim ve annem evde zile dahi basmiyolar kapidan birakip gitmis degismesi gereken modemi napmam gerekiyor evde iki modem oldu millenicomdaki çok zeki müşteri hizmetleri not ediyolar başka bir şey yaptıkları yok lutfen dostlar sizden yardım lazim

Not: ups evime aşırı uzak yaklasik 24 km var

Bugün millenicomdan modem değişimi için siparisim vardı adam aile binasinin kapisindan ayakkabiliga modemi birakmis(İADELİ KARGO BİRDE) ve teslim edildi seçeneğini seçiyor kardesim ve annem evde zile dahi basmiyolar kapidan birakip gitmis degismesi gereken modemi napmam gerekiyor evde iki modem oldu millenicomdaki çok zeki müşteri hizmetleri not ediyolar başka bir şey yaptıkları yok lutfen dostlar sizden yardım lazim

Not: ups evime aşırı uzak yaklasik 24 km var
gerekiyorsa adamlara yanlış kargo diyip eski modemi sokup geri gönderebilirsiniz arayarak

gerekiyorsa adamlara yanlış kargo diyip eski modemi sokup geri gönderebilirsiniz arayarak
ya ups den kurye nasıl çağrılıyor kurye çağır dediğimde her şekilde böyle oluyor
1660065791315.png

kargonun alıncağı adrese kendi adresimi üstede firma kodunu yazdım bunu diyip duruyor çıldırıcam ne biçim bir sistemleri var bu adamların
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve şöyleki kargo yanlış kankam hani eski modem gidicek yenisi gelicekti eskisi gitmeden yenisini vermişler eve

klasık ups geçmiş olsun

klasık ups geçmiş olsun
Ya kanka geçmiş olsun falan deme allah rızası için adamlar camdan atmış modemi camdan giriş katın camından içeri atmışlar 4 mt den ve benim eski modemi teslim etmem gerekiyor kurye çağırma nasıl oluyor

Ya kanka geçmiş olsun falan deme allah rızası için adamlar camdan atmış modemi camdan giriş katın camından içeri atmışlar 4 mt den ve benim eski modemi teslim etmem gerekiyor kurye çağırma nasıl oluyor
Çağırmak imkansızmış sizin gitmeniz gerekiyor

Hocam yapmanız gereken şubeyi arayın yetkili birini isteyin durumu anlatın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ups i aramadıysanız arayın kargom teslim edildi gözüküyor ama bana gelmedi diyin

Geri