Deadlifter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 851
Ups kargo kullandığım alışveriş sayısı maksimum 4 5 tir. Son siparişimi bu akşam 20.45 gibi getirdiler şaşırdım açıkçası ben yarın getirmelerini bekliyordum.
Bana Şaşırtıcı Bir Şekilde Yaklaşık 1 Ay Sonra GeldiUps kargo kullandığım alışveriş sayısı maksimum 4 5 tir. Son siparişimi bu akşam 20.45 gibi getirdiler şaşırdım açıkçası ben yarın getirmelerini bekliyordum.
Eve getirdi dostum. Bende bilmiyorum ve sormadım niye bu saate geldi diye gelmişti aldım.20:45'de kapalı olmuyor mu yav![]()
Gelmiş işte, üzümü ye bağını sormaUps kargo kullandığım alışveriş sayısı maksimum 4 5 tir. Son siparişimi bu akşam 20.45 gibi getirdiler şaşırdım açıkçası ben yarın getirmelerini bekliyordum.
Bence adam eve giderken yolunun üstüydü bırakayım demiştirEve getirdi dostum. Bende bilmiyorum ve sormadım niye bu saate geldi diye gelmişti aldım.
Öyle yapıyorumGelmiş işte, üzümü ye bağını sorma![]()
Belki deBence adam eve giderken yolunun üstüydü bırakayım demiştir![]()
hmm bro acayip yaUps kargo kullandığım alışveriş sayısı maksimum 4 5 tir. Son siparişimi bu akşam 20.45 gibi getirdiler şaşırdım açıkçası ben yarın getirmelerini bekliyordum.
Arkadaşın dediği gibi yolunun üzeriydi bıraktı heralde.hmm bro acayip ya
aynen olabilirArkadaşın dediği gibi yolunun üzeriydi bıraktı heralde.![]()
Banada Yurt içi öyle yapmıştı.Ups kargo kullandığım alışveriş sayısı maksimum 4 5 tir. Son siparişimi bu akşam 20.45 gibi getirdiler şaşırdım açıkçası ben yarın getirmelerini bekliyordum.
Doğrudur. Bana ilk kez denk geldi.UPS akşamları çalışıyor genellikle çok denk geldim akşam teslim etmesine.