Neler Yeni

Ups mi Akım korumalı priz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes Uğur
Arkadaşlar merhaba benim sorum şu idi yaşadığım yerde elektrik kesinti çok sık olmuyor ama arada bir oluyor her yerde olduğu gibi bilgisayarımı korumak için akım korumalı priz yeterli olur mu yoksa illa ki ups mi satın almam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,760
İsim
Mert Metshi
Güç kaynağın ne

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar merhaba benim sorum şu idi yaşadığım yerde elektrik kesinti çok sık olmuyor ama arada bir oluyor her yerde olduğu gibi bilgisayarımı korumak için akım korumalı priz yeterli olur mu yoksa illa ki ups mi satın almam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
bence her ne kadar arada kesilsede alınmalı sonuçta her zaman alabileceğimiz şeyler değiller,şahsen ben ekonomik açıdan rahata çıkınca alacağım bi tane ama alana kadar akım korumalı priz de iş görüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower 650W 80+ Bronze
sen direk psu değiştir

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Yakınlarında paratoner varsa (yıldırım düşmelerine karşı gerekli, akım korumalılar yıldırımı savuşturamıyor) akım korumalı priz yeterli olur ama joule değerine dikkat et. 2100 joule veya en az 1050 joule almanı tavsiye ederim.
Benim gibi yaz kış (tatil) köyü benzeri paratonersiz yerde yaşıyorsan UPS daha iyi koruma sağlar.

VitoScaletta

80+ Gold
akım korumalı priz taktığınızda cihazınız yanmıycak diye bişey yok dalgalı bi voltaj geldiğinde direk yanar cihazınız akım korumalı priz o voltajı düzenleyemez sadece belli bi akımın üstüne çıktığında aynı sigorta gibi atar cihazınızı korur ama ups öyle değildir isterse 1000 w gelsin ginede sabit voltajı her zaman verir

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Akım korumalı priz bir nebze korur. UPS çok daha sağlıklı. Alabilecek durumdaysanız UPS alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
UPS veya akım korumasından önce PSU değişmeni tavsiye ederim.
en yakın zamanda değiştireyim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm bakıp cevap veren arkadaşlara teşekkürler bir sorum daha olacaktı geçen gün Tunçmatik Ups aldım ama bi anda Pcyi kapatti kendinide kapatti bu yüzden iade ettim bugun de akım korumaları prizleri gordum sormak istedim tekrardan teşekkürler peki simdi UPS önerisi alabilir miyim?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
ups al derım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom