ÜRETİCİ SİTESİNDE GSYNC BELİRTİLMEMİŞ MONİTÖR

acn1

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar aşağı linkini bıraktığım monitörü almayı düşünüyorum ama kafamı karıştıran bir olay var.

Link: https://www.itopya.com/philips-evni...-dp-gsync-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26451

Şimdi İtopya buraya G-Sync desteği olduğunu belirtmiş Fakat ürünün kendi sitesine girdiğimizde şu şekilde görüyorum:

https://www.philips.com.tr/c-p/24M2N3200S_00/oyun-monitoerue-full-hd-oyun-monitoerue

Burda herhangi bir Sync teknolojisi desteği yazmıyor. Farklı modellere baktığımda onlarda yazıyor fakat özellikle bu monitörde yazmıyor. Adaptive-Free-G Sync falan hiçbir desteği belirtmemişler. Epey sitesinden incelediğimde ise Adaptive Sync olduğu gözüküyor.

3 farklı site 3 farklı sonuç çıkıyor ortaya. Bunların hangisi gerçek? Bu monitör gerçekten neyi destekliyor? Ekran kartım GTX 1660 Super. Çoğu oyunda 60 FPS oynuyorum hikâyeli oyunlarda ama monitör 180 Hz olacak, ister istemez yırtılma olur diye düşünüyorum.

Bu olay tam nasıl açıklığa kavuşur bilen var mıdır? Bu monitör de destek var mı yok mu çünkü sistemim her oyunda 180 fps üstü veremez imkansız.

Bu bütçeye yakın msi ve lenovo monitörlerde indirime girmiş başka bir şey tavsiye eder misiniz risk alıp alayım mı yoksa?

Monitor yeni adaptive sync var gözüküyor sıkıntı olmaz

Monitor yeni adaptive sync var gözüküyor sıkıntı olmaz
attığınız kaynak güvenilir midir peki? Çünkü resmi sitesinde hiçbir destek belirtilmemesi benim kafamı çok karıştırıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attığınız kaynak güvenilir midir peki? Çünkü resmi sitesinde hiçbir destek belirtilmemesi benim kafamı çok karıştırıyor
ayrıca sizin attığınız va panel olarak gözüküyor bu ips panel

%99 ihtimalle Gsync desteği vardır zaten

nerden anlıyoruz mehmet bey bunu bi yöntemi mi var
Son yıllarda çıkmış FreeSync ya da Adaptive Sync yazan oyuncu monitörlerinin GSync desteklemediğine henüz denk gelmedim çünkü :D

Son yıllarda çıkmış FreeSync ya da Adaptive Sync yazan oyuncu monitörlerinin GSync desteklemediğine henüz denk gelmedim çünkü :D
işte free sync ve adaptive sync diye bir belirteci yok monitörün üreticinin kendi sitesinder herhangi bir sync desteği yazısı belirtilmiyor sadece itopya epey kafasına göre yazmış

free sync varsa gsyncde var dpde

ayrıca sizin attığınız va panel olarak gözüküyor bu ips panel
aynı kod Burda da IPS olarak gozukmüs displayspecs genel ekranların kagitustu ozelliklerini listeyen iyi bir site ama burasıda philipsin isimlendirme gazabına uğramış sanırım
Yanlış bilmiyorsam sync teknolojileri donanımsal olmaktan cikti güncel bı monitorde display port varsa artık ikiside geliyor

free sync varsa gsyncde var dpde
free sync destegi belirtilmemiş üretici sitesinde ama bi detay var kullanma kılavuzunu buldum orda adaptive sync olduğu yazıyor o zaman gsync destekliyor diyebilir miyiz

aynı kod Burda da IPS olarak gozukmüs displayspecs genel ekranların kagitustu ozelliklerini listeyen iyi bir site ama burasıda philipsin isimlendirme gazabına uğramış sanırım
Yanlış bilmiyorsam sync teknolojileri donanımsal olmaktan cikti güncel bı monitorde display port varsa artık ikiside geliyor
display 1.4 var hemde

Geri