Üreticisi Microsoft mu

Reaksiyon skoru
4
beyler bunun üreticisi Microsoft mu bir sahtekârlık var mı sipariş verdiğimi?

Ekler

• Microsoft Xbox 360 Common Controller Win Kablolu Uzaktan Fiyatı - Opera 30.08.2024 16_38_29.png
    Microsoft Xbox 360 Common Controller Win Kablolu Uzaktan Fiyatı - Opera 30.08.2024 16_38_29.png
    295.9 KB · Hit: 56
Satıcıya bağlı hocam görselden orijinal olup olmadığını anlayamayız ya ürün eline gelicek o şekilde anlıyacksın yada satıcının profilini inceleyerek satıcıya güvenerek alıcaksın.

Satıcıya bağlı hocam görselden orijinal olup olmadığını anlayamayız ya ürün eline gelicek o şekilde anlıyacksın yada satıcının profilini inceleyerek satıcıya güvenerek alıcaksın.
microsoft yazyor ama microsoft olmasa bile microsoft yazabilyormu oraya öyle bir hakkı var mı, yorumlara baktım iyi odluğun söyliyorlar o yüzden spariş verdim, link atiğim birde sen bak

Marka seçiyor o yüzden microsoft yazıyor illa microsoft olmasına gerek var mı bilmiyorum ilan açarken illa inceleniyordur fakat microsoft ürünü olduğu içinde testten geçer orijinal mi fake mi anlaşılmaz sonuçta.

Marka seçiyor o yüzden microsoft yazıyor illa microsoft olmasına gerek var mı bilmiyorum ilan açarken illa inceleniyordur fakat microsoft ürünü olduğu içinde testten geçer orijinal mi fake mi anlaşılmaz sonuçta.
vakit ayırdığın için teşekkür ederim

Bence iyade et bende de aynısı var lt tuşu çalışmıyor ve çok ölü bölge var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,918
Üyeler
195,204
Son üye
Azad3435
Geri