Neler Yeni

Ürün Satışı Yardım Dolandırılır mıyım

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Sahibinden de bir ürün satıyorum adam bana wp'den dedi sen kargoya gidince parayı atıcam sende ürünü kargolarsın diye söyledi.Dolandırma durumu nedir kabul edeyim mi ?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Sahibinden de bir ürün satıyorum adam bana wp'den dedi sen kargoya gidince parayı atıcam sende ürünü kargolarsın diye söyledi.Dolandırma durumu nedir kabul edeyim mi ?
Parayı aldıysan nasıl dolandırılabilirsin ki? Önce parayı al kalanı önemsiz

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Niye Param Güvende ile satmıyorsun. Eğer sözleşmesiz olarak gönderirsen minimum 50 lira kargo ücreti çıkar.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Parayı hesabında görmeden gönderme. Kargoya verdikten sonra da biraz bekle kargoda baktın para gelmiyor geri alırsın :/ Tabi Param Güvende ile sat garanti olsun.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parayı hesabında görmeden gönderme. Kargoya verdikten sonra da biraz bekle kargoda baktın para gelmiyor geri alırsın :/ Tabi Param Güvende ile sat garanti olsun.
öyle yapıcam hocam ya o işlere girmek istemiyorum alırsa alır param güvende ile

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Ben yaptim aynisini zamaninda r7 370 alirken ben izmir de satici istanbuldaydi bana kargoya geldiginde fotoğraf atti ben de parayi gonderdim kargoladi önemli olan senin hesabinda parayı görüp urunu kargolaman boyle bir secenekte dolandirici durumuna sadece sen dusebilirsin tabi istersen

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
2 ekran kartı ve İpad sattım o şekilde. 8 bin, 4 bin ve 7 bin tl değerinde satışlar. Alıcılar ben kargo şubesindeyken parayı attı bende sağlam çalışır ve kutuda olduklarına dair video çekerek kargoya verdim. Olurda bozuk geldi vs. diye derlerse diye. Bir sorun da çıkmadı.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sadece dikkat etmen gereken şey adamın sana atacağı dekonta, ekran görüntüsüne vs inanma. Kendin internet üzerinden hesabını kontrol et ve paranın yattığından emin ol.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün
Bende senin gibi ürün sattım ilk önce parayı yatırdı sonra gidip kargoya verdim

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Kanka parayı almak da bir şey ifade etmiyor başka bir hesaba geçir ya da çek nakit olarak parayı mutlaka. Adam yanlış kişiye gönderdim deyip parayı alabiliyor ya da bloke koydurulmuş şekilde atabiliyor.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Kanka parayı almak da bir şey ifade etmiyor başka bir hesaba geçir ya da çek nakit olarak parayı mutlaka. Adam yanlış kişiye gönderdim deyip parayı alabiliyor ya da bloke koydurulmuş şekilde atabiliyor.
işte bende ondan korkuyorum hesapta başka parada var öyle bir şey yaparsa her türlü alır

Kadir_1987

80+ Silver
Kargo firmasına git.
Foto at.
Hesap bilgilerini ilet karşı tarafa.
Sonra hesabına gelince 2 dakika 2.hesap açıp gelen parayı oraya aktar.
Sonra kargonu gönder.
2.hesap ne alaka dersen ; karşı taraf sen ürünü kargoladığın da bankasını arayıp iptal edemesin ve seni mağdur edemesin diye.
Tabi bu söylediklerim karşı taraf art niyetli ise.
Boş yere günahını almayalım.
Ama dediğim şekilde istediğin herkes ile alışveriş yapabilirsin korkmana gerek yok ;)

Top Bottom