Parayı aldıysan nasıl dolandırılabilirsin ki? Önce parayı al kalanı önemsizSahibinden de bir ürün satıyorum adam bana wp'den dedi sen kargoya gidince parayı atıcam sende ürünü kargolarsın diye söyledi.Dolandırma durumu nedir kabul edeyim mi ?
doğru söyliyeyim onu arkadaşaNiye Param Güvende ile satmıyorsun. Eğer sözleşmesiz olarak gönderirsen minimum 50 lira kargo ücreti çıkar.
bilmiyorum işte sonradan bişey olur mu diye dedimParayı aldıysan nasıl dolandırılabilirsin ki? Önce parayı al kalanı önemsiz
öyle yapıcam hocam ya o işlere girmek istemiyorum alırsa alır param güvende ileParayı hesabında görmeden gönderme. Kargoya verdikten sonra da biraz bekle kargoda baktın para gelmiyor geri alırsın :/ Tabi Param Güvende ile sat garanti olsun.
Kanka parayı almak da bir şey ifade etmiyor başka bir hesaba geçir ya da çek nakit olarak parayı mutlaka. Adam yanlış kişiye gönderdim deyip parayı alabiliyor ya da bloke koydurulmuş şekilde atabiliyor.Sahibinden de bir ürün satıyorum adam bana wp'den dedi sen kargoya gidince parayı atıcam sende ürünü kargolarsın diye söyledi.Dolandırma durumu nedir kabul edeyim mi ?
işte bende ondan korkuyorum hesapta başka parada var öyle bir şey yaparsa her türlü alırKanka parayı almak da bir şey ifade etmiyor başka bir hesaba geçir ya da çek nakit olarak parayı mutlaka. Adam yanlış kişiye gönderdim deyip parayı alabiliyor ya da bloke koydurulmuş şekilde atabiliyor.
Kargo firmasına git.Sahibinden de bir ürün satıyorum adam bana wp'den dedi sen kargoya gidince parayı atıcam sende ürünü kargolarsın diye söyledi.Dolandırma durumu nedir kabul edeyim mi ?