Neler Yeni

Ürünü Kargoya Verdikten Sonra Gönderim İptal Edilir mi?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar 2.el bir ürün satacağım. Ürünü kargoya verip, takip numarasını alıcıya yolladıktan sonra parayı ödemeyi teklif ediyor. Kargoya verdiğimde eğer ödemeyi yapmazsa kargoyu iptal edebilir miyim? Ona ulaşmadan bana geri gelir mi?

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Arkadaşlar 2.el bir ürün satacağım. Ürünü kargoya verip, takip numarasını alıcıya yolladıktan sonra parayı ödemeyi teklif ediyor. Kargoya verdiğimde eğer ödemeyi yapmazsa kargoyu iptal edebilir miyim? Ona ulaşmadan bana geri gelir mi?
Reis bence güvenme kargo yollanıyor, kişi havale veya eft yapacağını iddia ediyorsa güvenme. Parayı atmayabilir.

Mert

80+ Silver
Parayı almadan hiçbir şey verme.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Bugün sattım o şekilde . Ürünü kargoya verdim kargocu ürüne üstünte gideceği kağıdı yapıştırdı. Fotoğrafını çektim attım. Para geldi çıktım. Pra gelmese ürünü göndermezdim

En İyi Cevap
3
Valla bende parayı almadan bişeyler yapmak istemiyorum ama, bi taraf güvenmeden bu iş olmucak gibi :D Ali cengiz oyunları mı denicez napçaz? :D
Hocam genelde hiç bir sıkıntı çıkmaz ancak riske atmaya değmez anlaşamıyorsanız ürün pahalı ise dolaptan ucuz ise sahibinden satabilirsiniz. Ayrıca en fazla kargoya gittiğinizde kargo kağıdını doldurup fotoğrafını atın o anda göndersin öyle verin. Kargoyu verince geri alamazsınız.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün sattım o şekilde . Ürünü kargoya verdim kargocu ürüne üstünte gideceği kağıdı yapıştırdı. Fotoğrafını çektim attım. Para geldi çıktım. Pra gelmese ürünü göndermezdim
O zaman öyle yaparız ya. Güvenmezse de güvenmesin yollamasın parayı nasip der geçeriz. Çünkü dilim çok yandı bu al sat işinde güvenmekten. Yoğurdu bile üfleyerek yemek istiyorum yani :D

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,586
İsim
Mert Can Ergün
Ben bir iki kere ürünleri kargoya verdiğim anda direk yatırmışlardı

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
825
İsim
YILDIRIM
Para gelmeden ürünü gönderme dolandırılma ihtimalin yüksek sattığın kişi babanın oğlu değil sonuçta

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Param güvende falan kullan adam kargo noyu alıp engelleyecek heralde

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,716
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kargo yola çıkmadıysa iptal ettirebilir gönderici.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Şöyle bir şey düşündüm. Arkadaş sonuçta benden takip no istiyor. Ben rastgele bir eşya (önemsiz, gereksiz) ona göndereyim. Elimde de ürünümü kargo şirketine götürdüğüme dair videolar çekeyim. Takip no'yu kişiye vereyim. Parayı göndermezse kapıda kargo ücreti ödesin şerefisz :D Gönderirse ürünü harbiden göndereyim. Takip numara ile baktığında gönderdiğim ürünün ne olduğunu göremez heralde değil mi?

Top Bottom