USB Belleğimdeki Exe Dosyaları Bozuluyor!!!

lexerotk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
Arkadaşlar USB belleğimde bütün dosyalar normal duruyor fakat Exe dosyalarımın hepsi bozulmuş. Bozulmuştan kastığım 116KB lık dosyalara çevirilmişler ve çoğusu açılmıyor. Birsürü setup dosyası vardı orda hepsi bozulmuş ve bugün yeni bişey attığımda o da bozuldu. Malwarebytes ile tarama yaptım bişey bulamadı. Geçen USB çamaşır makinesinde yıkanmıştı yanlışlıkla ama onla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü bu hem yeni oldu hemde sadece exe dosyalarına oluyor. Acaba sorun nedir?

Arkadaşlar USB belleğimde bütün dosyalar normal duruyor fakat Exe dosyalarımın hepsi bozulmuş. Bozulmuştan kastığım 116KB lık dosyalara çevirilmişler ve çoğusu açılmıyor. Birsürü setup dosyası vardı orda hepsi bozulmuş ve bugün yeni bişey attığımda o da bozuldu. Malwarebytes ile tarama yaptım bişey bulamadı. Geçen USB çamaşır makinesinde yıkanmıştı yanlışlıkla ama onla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü bu hem yeni oldu hemde sadece exe dosyalarına oluyor. Acaba sorun nedir?
çamaşır makinasında yıkandıysa temizlenmiştir bişey olmaz haklısın. (!)

Hocam aradan 1 ay geçti. ama bu bozulma olayı yeni oldu ve sadece exe dosyalarına oluyor.
farketmez işte hasar almıştır suya düşen usb bellek hasar görür. ne kadar kurutursan kurut içinde ki nem pas yapmıştır board'a

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri