Kendi kullandığım Baseus Roundbox'ı öneririm. Ben de Type-C ve Type-A uçlusu var. Altında bulunan beyaz ışık (W-LED mi RGB mi bilmiyorum artık) ile şık duruyor.usb çoklayıcı önerisi
kanka o kadar vermek istemiyorum 50 TL'ye falan yok muKendi kullandığım Baseus Roundbox'ı öneririm. Ben de Type-C ve Type-A uçlusu var. Altında bulunan beyaz ışık (W-LED mi RGB mi bilmiyorum artık) ile şık duruyor.
Onlar beş para etmez şeyler. Güç sorunu vs çok oluyor. Ayrıca hepsi 22 senelik EHCI'ye sahip.kanka o kadar vermek istemiyorum 50 TL'ye falan yok mu
rampage rm-h66 stand var bende onda da var usb girişleri bir sıkıntı olur mu onu kullansam?Onlar beş para etmez şeyler. Güç sorunu vs çok oluyor. Ayrıca hepsi 22 senelik EHCI'ye sahip.
1 sene önce falan ucuza bir çoklayıcı almıştım. 1 hafta içinde sorunlarını göstermeye başladı. Bazen bazı girişleri çalışmıyor, temassızlık yapıyor vs. Gerçekten ihtiyacın varsa ve uzun süre kullanmak istiyorsan öyle dandik şeylere para harcama.kanka o kadar vermek istemiyorum 50 TL'ye falan yok mu
Herhangi bir sorun olmadan çalışıyorsa olmaz.rampage rm-h66 stand var bende onda da var usb girişleri bir sıkıntı olur mu onu kullansam?
hemen bozulur mu ya vatanda falan görüyom hep 50 60a1 sene önce falan ucuza bir çoklayıcı almıştım. 1 hafta içinde sorunlarını göstermeye başladı. Bazen bazı girişleri çalışmıyor, temassızlık yapıyor vs. Gerçekten ihtiyacın varsa ve uzun süre kullanmak istiyorsan öyle dandik şeylere para harcama.
net bir şey diyemem, ama çok ucuz olanlar genelde dandik oluyor.hemen bozulur mu ya vatanda falan görüyom hep 50 60a
Sadece 1 yıl önceki tecrübemi belirttim. Şu an çoklayıcıya ihtiyacım olmadığı için pek bilgi sahibi değilim.100e falan var mıdır iyi?
dediğim gibi hocam pek bilgi sahibi değilim. Konuda neden istediğinizi ne için kullanacağınızı vs. detaylı şekilde yazarsanız size yardımcı olacaklardır.usbyi jak girişine dönüştürücü alsam nasıl olur