Neler Yeni

usb çoklayıcı önerisi

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
dediğim gibi hocam pek bilgi sahibi değilim. Konuda neden istediğinizi ne için kullanacağınızı vs. detaylı şekilde yazarsanız size yardımcı olacaklardır.
benim laptop da 2 tane usb girişi var birinde mouse diğerinde klavye takılı yeni kulaklık alacağım cloud 2 onunda girişi usb 3. usb yerim olmadığı için lazım

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
benim laptop da 2 tane usb girişi var birinde mouse diğerinde klavye takılı yeni kulaklık alacağım cloud 2 onunda girişi usb 3. usb yerim olmadığı için lazım
usb kablosunu illa bilgisayara takmak zorunda değilsin diye biliyorum. Benim BM300 USB mikrofonum ve RGB hoparlörüm var ikisinin de usb girişi bilgisayara takılı değil. USB girişi olan herhangi bir yere takıp dene.(usb girişli şarj aleti, modemin usb girişi vs.)

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
usb kablosunu illa bilgisayara takmak zorunda değilsin diye biliyorum. Benim BM300 USB mikrofonum ve RGB hoparlörüm var ikisinin de usb girişi bilgisayara takılı değil. USB girişi olan herhangi bir yere takıp dene.(usb girişli şarj aleti, modemin usb girişi vs.)
modemin usbsine takmam interneti etkler mi?

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
Kendi kullandığım Baseus Roundbox'ı öneririm. Ben de Type-C ve Type-A uçlusu var. Altında bulunan beyaz ışık (W-LED mi RGB mi bilmiyorum artık) ile şık duruyor.
link atar mısın bi kanka

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
link atar mısın bi kanka
Buydu:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR