Usb Flash Bellek Önerisi

Flash bellek öyle düşmeyle Felan kolay bozulmaz. Benimki 5. Kattan metal yere düştü parçalandı dış kabı ama hala çalışıyor.
hocam marka modelini hatırlıyor musunuz hazır test edilmiş bir ürün bende ondan sipariş vereyim :)

Sandisk cruzer glide. Ama daha iyileri var Sandisk çok önermiyorlar açıkçası. Ben memnunmuyum memnunum ama bir bildikleri vardır herhalde.

bir kutuya koyun hocam

hocam marka modelini hatırlıyor musunuz hazır test edilmiş bir ürün bende ondan sipariş vereyim :)
Hocam ben yazdan beridir Sandisk ultra luxe 64GB kullanıyorum ve memnunum, ısınma konusunda arkadaşlar haklı ama dışının metal olması hem sağlamlık hemde kolay soğutma için iyi oluyor, plastik olanlarda çip ısınıyorken metallerde ise ısı dışarıya yayılıyor o yüzden siz bilgisayara bağlı unutmazsanız bir şey olmaz ve metal ile soğuması sayesinde büyük dosyalarda hemen hız kaybı yaşamıyorsunuz.

Kingston DataTraveler SE9 Gen 3-128GB​

Hocam ben yazdan beridir Sandisk ultra luxe 64GB kullanıyorum ve memnunum, ısınma konusunda arkadaşlar haklı ama dışının metal olması hem sağlamlık hemde kolay soğutma için iyi oluyor, plastik olanlarda çip ısınıyorken metallerde ise ısı dışarıya yayılıyor o yüzden siz bilgisayara bağlı unutmazsanız bir şey olmaz ve metal ile soğuması sayesinde büyük dosyalarda hemen hız kaybı yaşamıyorsunuz.

Kingston DataTraveler SE9 Gen 3-128GB aldım inanılmaz memnunum çok hızlı ve sağlam.​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,131
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri