Neler Yeni

Çözüldü✓ Usb girişi bilgisayar görmüyor

TrexY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rex
Beyler benim tp link internet dongle’ım var usb girişli pc ye takıyorum usb giriş sesi geliyor ama gözükmüyor aygıt yöneticisinden baktım şöyle gözüküyor nasıl çözebilirim

Ekler

• IMG_1953.jpeg
    IMG_1953.jpeg
    290.4 KB · Hit: 11

goygoy.x

80+
Aygıt yöneticisi'nden cihaza sağ tıklayın. Özelliklerini açın. Ayrıntılar sekmesine gelin ve donanım kimliğini açın. Donanım kimliğini kopyalayın ve internete yapıştırın. Cihazın driver'ı çıkacaktır karşınıza. İndirin.

TrexY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rex
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aygıt yöneticisi'nden cihaza sağ tıklayın. Özelliklerini açın. Ayrıntılar sekmesine gelin ve donanım kimliğini açın. Donanım kimliğini kopyalayın ve internete yapıştırın. Cihazın driver'ı çıkacaktır karşınıza. İndirin.
Dongle çalışmadığı için cihazımda internet yok maalesef

goygoy.x

80+
Telefonunuz iphone değilse şarj kablonuzla geçici olarak telefonunuzun wifi'sini internete aktarabiliyorsunuz. Veya direkt aynı işlemi telefondan da yapabilirsiniz. Donanım kimliğini telefonunuzda aratın ve indirin. Sonrasında bilgisayarınıza yine kablo aracılığı ile aktarabilirsiniz.

TrexY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rex
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuz iphone değilse şarj kablonuzla geçici olarak telefonunuzun wifi'sini internete aktarabiliyorsunuz. Veya direkt aynı işlemi telefondan da yapabilirsiniz. Donanım kimliğini telefonunuzda aratın ve indirin. Sonrasında bilgisayarınıza yine kablo aracılığı ile aktarabilirsiniz.
Hocam telefon Iphoneydi yapamadım ama daha sonrasında aygıt yöneticisinden cihazı kaldır deyip tüm yazılımları sile de tıkladım sonra yeniden taktım donanım değişikliklerini taradım cihazım sorunsuz gözüktü ama yine internet yoktu bu sefer cihaza sağ tıklayıp donanım değişikliklerini tara dedikten sonra sorun çözüldü tüm yardımların için teşekkür eder iyi günler dilerim

Top Bottom