7.1 özellikli kulaklık aldım kargoyla geliyor ama kafama soru takıldı usb giriş var bu usb girişi benim bilgisayara olurmu?
ana kartım ms 7982olur fakat anakartına bağlı. anakartın ne?
Hocam neyi anakartına bağlı anlamadım ? normal bir usb girişine takınca çalışmıyor mu ?olur fakat anakartına bağlı. anakartın ne?
Hocam neyi anakartına bağlı anlamadım ? normal bir usb girişine takınca çalışmıyor mu ?
Gerçekten ne demek istediğini gram anlamadım. Arkadaş kulaklık alıyor, normal bir usb girişine takınca çalışması lazım, sen anakarta bağlı diyorsun ne alaka anlamadım ?normal usb girişi en sonunda nereye bağlı? PSU yamı?
Gerçekten ne demek istediğini gram anlamadım. Arkadaş kulaklık alıyor, normal bir usb girişine takınca çalışması lazım, sen anakarta bağlı diyorsun ne alaka anlamadım ?
kasanın önündeki usb girişleri bir kablo ile aktarım yapabilmesi için nakarta bağlı. arkadaki usb girişkeri neyin üzerinde sanıyorsun? anakarta. arkadaş prize mi takacak kulaklığı normal bir usb diyorsun?
ana kartım ms 7982
uyumlu mu?
ben deniyim yinede7.1 desteklemesi düşük bir ihtimal i muhyemelen desteklemiyor. bir kişiye daha sor yanlış olabilirim.
USB destekli Surround kulaklıklarda 7.1 destekli ses kartına gerek yok. Surround jak girişli modellerde kulaklıkla beraber USB dönüştürücü de geldiğinden dolayı bu modellerin çoğunluğunda da gerek yok. Ama USB dönüştürücü yoksa ya da kulaklık USB değil, Surround jak girişli ise 7.1 destekli ses kartı gerekebilir. böyle yazıyo internette yani olurmu pek anlamadım7.1 desteklemesi düşük bir ihtimal i muhyemelen desteklemiyor. bir kişiye daha sor yanlış olabilirim.