Neler Yeni

Usb girişli kulaklık her bilgisayara olurmu

sakli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
cihan saklı
7.1 özellikli kulaklık aldım kargoyla geliyor ama kafama soru takıldı usb giriş var bu usb girişi benim bilgisayara olurmu?

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
7.1 özellikli kulaklık aldım kargoyla geliyor ama kafama soru takıldı usb giriş var bu usb girişi benim bilgisayara olurmu?

olur fakat anakartına bağlı. anakartın ne?

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Gerçekten ne demek istediğini gram anlamadım. Arkadaş kulaklık alıyor, normal bir usb girişine takınca çalışması lazım, sen anakarta bağlı diyorsun ne alaka anlamadım ?

kasanın önündeki usb girişleri bir kablo ile aktarım yapabilmesi için nakarta bağlı. arkadaki usb girişkeri neyin üzerinde sanıyorsun? anakarta. arkadaş prize mi takacak kulaklığı normal bir usb diyorsun?

sakli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
cihan saklı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın önündeki usb girişleri bir kablo ile aktarım yapabilmesi için nakarta bağlı. arkadaki usb girişkeri neyin üzerinde sanıyorsun? anakarta. arkadaş prize mi takacak kulaklığı normal bir usb diyorsun?

ana kartım ms 7982

uyumlu mu?

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç

sakli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
cihan saklı
7.1 desteklemesi düşük bir ihtimal i muhyemelen desteklemiyor. bir kişiye daha sor yanlış olabilirim.
ben deniyim yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:

7.1 desteklemesi düşük bir ihtimal i muhyemelen desteklemiyor. bir kişiye daha sor yanlış olabilirim.
USB destekli Surround kulaklıklarda 7.1 destekli ses kartına gerek yok. Surround jak girişli modellerde kulaklıkla beraber USB dönüştürücü de geldiğinden dolayı bu modellerin çoğunluğunda da gerek yok. Ama USB dönüştürücü yoksa ya da kulaklık USB değil, Surround jak girişli ise 7.1 destekli ses kartı gerekebilir. böyle yazıyo internette yani olurmu pek anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,404
Üyeler
172,665
Son üye
Jesuskvmz
Top Bottom