Enco 80+ Silver Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 2,346 14 Kasım 2024 #1 Merhabalar, Hali hazırda kullandığım laptop için USB portları yetersiz geldi ve sizlerden USB HUB önerisi rica ediyorum. Yeni nesil olmasını istiyorum. (3.2 gibi vs.) Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, Hali hazırda kullandığım laptop için USB portları yetersiz geldi ve sizlerden USB HUB önerisi rica ediyorum. Yeni nesil olmasını istiyorum. (3.2 gibi vs.) Şimdiden teşekkür ederim.
Arfbk 80+ Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 18 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Arif Burakcan Discord Arf. 14 Kasım 2024 #2 Hocam merhabalar, dilerseniz Bix markasının ürünlerine bakabilirsiniz.
Enco 80+ Silver Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 2,346 15 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Arfbk yazmış: Hocam merhabalar, dilerseniz Bix markasının ürünlerine bakabilirsiniz. Devamı için tıklayın... güzelmidir kanka
Arfbk yazmış: Hocam merhabalar, dilerseniz Bix markasının ürünlerine bakabilirsiniz. Devamı için tıklayın... güzelmidir kanka
Arfbk 80+ Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 18 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Arif Burakcan Discord Arf. 15 Kasım 2024 #4 Enco yazmış: güzelmidir kanka Devamı için tıklayın... Hiç deneme fırsatım olmadı ama çok görüyordum. Bence F/p görünüyor.
Enco yazmış: güzelmidir kanka Devamı için tıklayın... Hiç deneme fırsatım olmadı ama çok görüyordum. Bence F/p görünüyor.
Enco 80+ Silver Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 2,346 15 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Arfbk yazmış: Hiç deneme fırsatım olmadı ama çok görüyordum. Bence F/p görünüyor. Devamı için tıklayın... alfık bakalım
Arfbk yazmış: Hiç deneme fırsatım olmadı ama çok görüyordum. Bence F/p görünüyor. Devamı için tıklayın... alfık bakalım