ahmetselimoz
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
2 hub arasından hangisini almamı önerirsiniz veya farklı önerebileceğiniz bu fiyat bandında daha kaliteli dediğiniz bir hub var mıdır ?
Ugreen ve belkin marka güzel. Kendine uygun olan modellerine bakabilirsin. Pek çok model seçeneği var
2 hub arasından hangisini almamı önerirsiniz veya farklı önerebileceğiniz bu fiyat bandında daha kaliteli dediğiniz bir hub var mıdır ?
İkiside 3.0 herhalde yanlış yazılmış3.1 olanı alabilirsiniz.
Evet iyi markalar ama fiyat bazlı pahalıya geliyorlar bunlarla aynı özelliğe sahip olmalarına rağmen bir de benfei olan tutulmuş ve kablosu örgü artı 18 ay garanti veriyor fiyatı da makul geldi 400-500 e çıkmak istemiyorumUgreen ve belkin marka güzel. Kendine uygun olan modellerine bakabilirsin. Pek çok model seçeneği var
Senin bileceğin iş dostum. Benfei denen markayı bilmiyorum . Bilmediğim marka hakkında yorum yapamam. Bütçene uymuyorsa tabii ki başka markalara bakabilirsin. Benim bildiğim kaliteli bu ikisi var. Özellikle ugreen çok severek kullanıyorum. Çok güzel markaİkiside 3.0 herhalde yanlış yazılmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet iyi markalar ama fiyat bazlı pahalıya geliyorlar bunlarla aynı özelliğe sahip olmalarına rağmen bir de benfei olan tutulmuş ve kablosu örgü artı 18 ay garanti veriyor fiyatı da makul geldi 400-500 e çıkmak istemiyorum
Senin bileceğin iş dostum. Benfei denen markayı bilmiyorum . Bilmediğim marka hakkında yorum yapamam. Bütçene uymuyorsa tabii ki başka markalara bakabilirsin. Benim bildiğim kaliteli bu ikisi var. Özellikle ugreen çok severek kullanıyorum. Çok güzel marka
Amazon da var. Onun dışında teknostore ve maxistore siteleri var. Güvenilir yerler. Kendine göre bir ürün bulursun. Çok çeşiti varAnladım teşekkür ederim önerebileceğin bir ürünü var mı bunlar gibi 4 portlu bir tık makul yabancı bir sitede olur aliexpressten felan ucuz denk getirebileceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: