Merhabalar, monitörümde Dvi - Vga girişi var. Bu yüzden sesi hdmı ile aktaramıyorum. Monitörümde ses girişi de mevcut. Bunun için Syrox Aux Audio kablosunu aldım. Lakin hiçbir şekilde ses alamadım. Sorun kabloda mı monitörde mı yoksa anakartta mı bilmiyorum. Anakart ve monitör ikinci el olduğu için bir fikir sahibi değilim maalesef. Benim şu an merak ettiğim bir konu var. Sesi USB'den aktarabilir miyim? USB bir kulaklık alsam sorun çözülür mü? Elimde Kz Edx Pro var, onu anakarta taktığımda yine ses alamıyorum. Kırmızı kısıma taktığımda kulaklığın mikrofonunu algılıyor ama yeşil yere taktığımda hiçbir şey değişmiyor. Lütfen yardımcı olun, kaç gündür sistemi kullanamıyorum.
Not : Anakarttaki hdmı ile eskiden ses aktarabiliyordum yani anakartta bir sorun yok sanırım, kırmızı yeşil mavi ses kısımlarında sorun olabilir diye düşündüm, bunlarda sorun olması benim usb'den ses aktarmama engel mi?
Kusura bakmayın biraz bilgisizim.
Not : Anakarttaki hdmı ile eskiden ses aktarabiliyordum yani anakartta bir sorun yok sanırım, kırmızı yeşil mavi ses kısımlarında sorun olabilir diye düşündüm, bunlarda sorun olması benim usb'den ses aktarmama engel mi?
Kusura bakmayın biraz bilgisizim.