ben tam verim alsın diye telefon adaptoru kullanıyorumUzun süreli kullanımda usbden güç aldığı için adaptöre veya anakarta zarar verir mi ? Uzun usb kablosu alıp telefon adaptörü ile çalıştırsam nasıl olur ?
USB portu ile adaptör voltajı aynı değişen bir şey olmaz.ben tam verim alsın diye telefon adaptoru kullanıyorum
Bende öyle yapmayı düşünüyorum telefon adaptörü ile bağlayınca daha performanslı oluyor diyorlar
.USB portu ile adaptör voltajı aynı değişen bir şey olmaz.
Alakası yok, usb girişi var ise laptoptan da gayet rahat çalışırBende öyle yapmayı düşünüyorum telefon adaptörü ile bağlayınca daha performanslı oluyor diyorlar
Hayır, zaten USB belli bir miktarda güç çekiyor. Fazlasını ya da azını vermez. Sorun olmayacaktır.Uzun süreli kullanımda usbden güç aldığı için adaptöre veya anakarta zarar verir mi ? Uzun usb kablosu alıp telefon adaptörü ile çalıştırsam nasıl olur ?
Gerçekten öyle ben laptopa bağladığımda neredeyse hiç çalışmıyor hatta fanların dönmesi için baya üflemem gerekiyor ama telefon adaptörü ile bağlayınca çok iyi çalışıyor.Bende öyle yapmayı düşünüyorum telefon adaptörü ile bağlayınca daha performanslı oluyor diyorlar
Tamam dostum sen telefon adaptörü ile kullan, hatta ben sana taşınabilir bir trafo yolliyim uçak motoru gibi çalışırGerçekten öyle ben laptopa bağladığımda neredeyse hiç çalışmıyor hatta fanların dönmesi için baya üflemem gerekiyor ama telefon adaptörü ile bağlayınca çok iyi çalışıyor.
Ufak atta civcivler yesinGerçekten öyle ben laptopa bağladığımda neredeyse hiç çalışmıyor hatta fanların dönmesi için baya üflemem gerekiyor ama telefon adaptörü ile bağlayınca çok iyi çalışıyor.
Ufak atta civcivler yesin![]()
Yanlış bildiğim bir şey mi var bilmiyorum eğer öyleyse bilgilendirirseniz sevinirimTamam dostum sen telefon adaptörü ile kullan, hatta ben sana taşınabilir bir trafo yolliyim uçak motoru gibi çalışır