pc için alacaksan kablo al tüm interneti alıyorsun yani adaptorle 1 mb alacaksın diyelim senin internetin 2mb diyelim kablo ile 2 mb nin hepsini alacaksın bende öyle oluyor200-300 bandında wifi adaptör yardımcı olursanız sevinirim
oyun indirmek kolaylaşıyor ve modeme bağlaman gerekiyor bilmiyorsan ordanda kasaya200-300 bandında wifi adaptör yardımcı olursanız sevinirim
reis ben zaten kablo ile bağlıyım kardeşimin bilgisayarı için istiyorum sadece youtube falan girecekpc için alacaksan kablo al tüm interneti alıyorsun yani adaptorle 1 mb alacaksın diyelim senin internetin 2mb diyelim kablo ile 2 mb nin hepsini alacaksın bende öyle oluyor
ok bakayımreis ben zaten kablo ile bağlıyım kardeşimin bilgisayarı için istiyorum sadece youtube falan girecek
Bunu öneririm kankareis ben zaten kablo ile bağlıyım kardeşimin bilgisayarı için istiyorum sadece youtube falan girecek
Bende bundan var sıkıntısız çalışıyor, modemle aramda tek duvar var hız kaybı olmadan kullanıyorum.200-300 bandında wifi adaptör yardımcı olursanız sevinirim
bu yeter de artarreis ben zaten kablo ile bağlıyım kardeşimin bilgisayarı için istiyorum sadece youtube falan girecek
tamamdır sağolun bunu beğendim bunu alıcam sanırmBunu öneririm kanka
Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları ve Özellikleri
Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com