Neler Yeni

Öneri USB wifi ve bluetooth adaptör 1k

ozanyeat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan
Bütçe
1000
Laptop kıllanıcısıyım. Sistemin içerisindeki alıcı kablosu koptuğu için usb wifi ve bluetooth adaptör gerekli zaten laptop eski olduğu için alacağım herhangi bir adaptörün eskisinden daha iyi olacağını düşünüyorum
Ek bilgi:
Bütçe: her iki adaptör içinde 1k (tek adaptör olursa daha iyi olur)
İnternet hızı: ort. 50mps alt yapı kaynaklı.
pahalı olmasına gerek yok 50-100mps yeterlidir diye düşünüyorum zaten fazlasını kablolu ile de alamam.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
bugra
Laptop kıllanıcısıyım. Sistemin içerisindeki alıcı kablosu koptuğu için usb wifi ve bluetooth adaptör gerekli zaten laptop eski olduğu için alacağım herhangi bir adaptörün eskisinden daha iyi olacağını düşünüyorum
Ek bilgi:
Bütçe: her iki adaptör içinde 1k (tek adaptör olursa daha iyi olur)
İnternet hızı: ort. 50mps alt yapı kaynaklı.
pahalı olmasına gerek yok 50-100mps yeterlidir diye düşünüyorum zaten fazlasını kablolu ile de alamam.
tek adaptör istemişsin de, bulamazsan ben kendi kullandığım bluetooth adaptörü koyayım
4-5 ay oldu alalı kasanın arkasında takılı olmasına rağmen bi kopma donma yaşamadım gamepad ve speakerde kullanıyorum öneririm.

ozanyeat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Thadox

80+ Bronze
Arkadaşım 1 yıldır kullanıyordu önerisiyle aldım, çok kullanmadım ama kullandığım süre boyunca hiç sorun yaşamadım https://app.hb.biz/rXut5Q7PnRvv

Bluetooth olarak ugreen 5.4 antenli kullanıyorum aşırı memnunum ancak yurt içi link yok AliExpress'ten almıştım.

ozanyeat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşım 1 yıldır kullanıyordu önerisiyle aldım, çok kullanmadım ama kullandığım süre boyunca hiç sorun yaşamadım https://app.hb.biz/rXut5Q7PnRvv

Bluetooth olarak ugreen 5.4 antenli kullanıyorum aşırı memnunum ancak yurt içi link yok AliExpress'ten almıştım.

Şunu düşünüyordum,
sanırım hemen hemen aynı sizin paylaştığınızı almam daha mı mantıklı olur.

Top Bottom