Olur bir farkı yok.ubs'e windows yüklerken MediaCreationTool2004 dan usb ye kursam olur mu? Rufus diye bir uygulama gördüm o ne işe yaryor ve bir farkı var mı lütfen yardım edin.
Bir farkı yok. Ben Rufus kullanıyorum.ubs'e windows yüklerken MediaCreationTool2004 dan usb ye kursam olur mu? Rufus diye bir uygulama gördüm o ne işe yaryor ve bir farkı var mı lütfen yardım edin.
Hocam ben rufus kullanıyorum. Bana biraz daha hızlı geldiç Ayrıca iso dosyası indirmek bana daha mantıklı geliyorubs'e windows yüklerken MediaCreationTool2004 dan usb ye kursam olur mu? Rufus diye bir uygulama gördüm o ne işe yaryor ve bir farkı var mı lütfen yardım edin.
yeni aldığım sisteme usb yi takıp boot menüsüne girdikten sonra direkt format ekranına atıyor mu?Dostum madde madde yazıyorum
1-google girip "windows 10 edinin" yaz microsoftun sayfasından toolu indir
2-indirdikten sonra en az 8 gb flash diskini tak ve programı çalıştır çıkan sayfada bu pcye kur başka bir PC için usb'ye aktar öyle bir ekran gelecek orada usb ni seç bırak indirme hızına göre ayarlıyor yazıyor ve sonrasında bittiğini belirtiyor
3-gerisi normal format işlemi
Üstad bence iş uzatıyorsun tabii ki senin tercihin ama microsoft bu konuda diğer yazma programlarının yerine benim toolumu kullan diyorHocam ben rufus kullanıyorum. Bana biraz daha hızlı geldiç Ayrıca iso dosyası indirmek bana daha mantıklı geliyor
Kankam valla ona alışmışım oradan daha rahat geliyor.Hayır biosa girdiğinde oradan flash diski seçmen gerek seçtikten sonra PC yeniden başlar windows kurulum ekranı çıkar adımları takip ettikten sonra sana hangi diske kurulum yapacağını sorar eğer resim video vs anı arşivin varsa onu seçmemen gerekir yeni sistemse eğer bir anı foto vs verilerin yoksa hangi diske kurmak istiyorsan onu seç başlat yükleme bittikten sonra windows açılır özelleştirme ekranın gelir sonrası sende basit zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üstad bence iş uzatıyorsun tabii ki senin tercihin ama microsoft bu konuda diğer yazma programlarının yerine benim toolumu kullan diyor
Kanka tartışılmaz konudur bu derler ya "zevkler ve renkler tartışılmaz" diye onun için sana nasıl rahat geliyorsaKankam valla ona alışmışım oradan daha rahat geliyor.
Öyle bir şey demiyor ve emin ol seçenekleri vr kendisi ile Rufus üzerinden yazmak daha sağlıklı. Üstelik İSO dosyası da seninle oluyor. Rufus daha hızlı yapıyor bence, legacy ve uefi için güzelce özelleştirme de cabası.Üstad bence iş uzatıyorsun tabii ki senin tercihin ama microsoft bu konuda diğer yazma programlarının yerine benim toolumu kullan diyor