Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
O sistemi o güç kaynağına emanet etme bence dostum.Aslında bütçe yetsin diye öyle kaldı. Belki onu sonra yükseltirim.
O sistemi o güç kaynağına emanet etme bence dostum.Aslında bütçe yetsin diye öyle kaldı. Belki onu sonra yükseltirim.
Ben de anlayamadım.Sistemde parasal olarakta bir orantısızlık var. İşlemci ve anakart 20k yapıyor tamam, diğer parçalar nasıl 17.5k yapıyor onu anlayamadım.
TamamO sistemi o güç kaynağına emanet etme bence dostum.
TamamO sistemi o güç kaynağına emanet etme bence dostum.
Benim sistem random oldu biraz ya. Beyaz anakart ayarlayamadımŞu kasanın görüntüsü atar mısın ? Kurulu sistem nasıl görelim.
Yok render değil.Lian Li Lancool III Siyah RGB Mid-Tower E-ATX Kasa
Lian Li Lancool III Siyah RGB Mid-Tower E-ATX Kasa Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Bu kasaya bir bakabilirsin ama sistemi çokta iyi bulmadım malesef. Özellikle Sıvı soğutma, PSU ve SSD kafamda büyük soru işaretleri bıraktı. Render sistemi sanırım, neden PCI4.0 SSD yok?
hadi hadi bende merak ettimBenim sistem random oldu biraz ya. Beyaz anakart ayarlayamadım
Kullanım amacı ne ki o zaman i9 13900K RTX 3060 gibi bir ikili var? Meraktan soruyorum.Yok render değil.
Steve çok yalnız kalmamış mı orada
sadece beyaz anakart mı ayarlayamadın masallah kasa dısında hersey siyah
Çok figürüm yok ya, Şok'ta görüp almıştım bunu da rastgeleKullanım amacı ne ki o zaman i9 13900K RTX 3060 gibi bir ikili var? Meraktan soruyorum.
Steve çok yalnız kalmamış mı orada
Beyaz anakart bulamayınca saldımsadece beyaz anakart mı ayarlayamadın masallah kasa dısında hersey siyah
bende beyaz kasa alırsam böyle olucak ya sadece sıvı soğutmayı beyaz alırım diğerleri siyah olur