Üst Menüye bu şekilde bir şey eklenebilir mi?

Bütün düzeni bozar, kağıt üzerinde güzel gelen şeyler pratikte öyle olmuyor.
Abi benim merak ettiğim dediğim gibi birisi sağ alta chat gelmesi önerisinde bulunmuştu hatta Abdullah abi seni etiketleyip güzel duruyor yapabiliriz tarzı bir şey söylemişti ama öyle bir şey gelmedi yani eğer yapılıyorsa böyle şeyler ve biz ya da ben görmüyorsam kusura bakmayın ama bu tarz önerilen şeylerin geldiğini görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu PSU markaları öyle bi PSU yapmalı ki daha da über bi verimlilik sertifikası çıkmalı. Ve bunu sadece DA-FORUM için yapmalı.
%150 verimlilik sana para sağlıyor 😁

Abi benim merak ettiğim dediğim gibi birisi sağ alta chat gelmesi önerisinde bulunmuştu hatta Abdullah abi seni etiketleyip güzel duruyor yapabiliriz tarzı bir şey söylemişti ama öyle bir şey gelmedi yani eğer yapılıyorsa böyle şeyler ve biz ya da ben görmüyorsam kusura bakmayın ama bu tarz önerilen şeylerin geldiğini görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%150 verimlilik sana para sağlıyor 😁
Forumda chat olmaz, o zaman forum olmaz. Bence sen başka bir şeyle karıştırıyorsun.

1615058887796.png

Bende yer yok mesela da ne ki o?

Forumda chat olmaz, o zaman forum olmaz. Bence sen başka bir şeyle karıştırıyorsun.
Mehmet abi özel konuşmalar var ya forumda oradan mesaj geldiğinde sağ alttan gözüküyordu yanlış mı hatirliyorum acaba bir bakayım link koyup atarım.
Yanlışım varsa pardon.

Selamlar,

Yine bir amatör çalışmayla karşınızdayım. :D

Sorum şu;
Foruma böyle bir şey eklenebilir mi?
@Mehmet Yılmaz
Alıntıyı görüntüle

Ve mesela, Abdullah abi video veya bir şey paylaştığında şöyle minik bir bildirim olabilir:
Alıntıyı görüntüle

Tasarım amatörce ama fikrimi belirtebildiğimi düşündüm.

Siz ne düşünüyorsunuz?​
Hiç mütevazı olmicam tasarımı çöp yapmışsın ama fikir güzel bir de site de yeni konu açılınca sayfa yenilenme de güzel olur

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Geri