İlk 9nce iş bulman lazımDiyelim ki ustalık belgemiz var ve yurt dışında çalışmak istıyoruz bunun için vize veriyorlar mı?
Dili varmıBenim için değil hocam dayım için.
Su tesisatı yapıyor kendisi
Hangi ülkeyi düşünüyorHayır yok
Hocam şimdi şu tesisatçısından öyle çok dil şartı işyerlerini bilmiyorum ama en az B2 dil seviyesi lazım gitsin bı ingilizce kursuna yada evde kendi dil öğrensinOnu bilmiyorum hocam ama avrupa ülkelerinden birisidir tam bilmiyorum
Sonra LinkedIn gibi yerlerden iş arasın su tesisatçıları teknik olduğu için aranan bı meslekdir diye düşünüyorum. Tabi Almanya falan istiyorsa denklik işlemeleri var. Kısacası iş bulduktan sonrası kolay tabi çoğu yer dil isterOnu bilmiyorum hocam ama avrupa ülkelerinden birisidir tam bilmiyorum
Tek sorun dil dimi hocamHocam şimdi şu tesisatçısından öyle çok dil şartı işyerlerini bilmiyorum ama en az B2 dil seviyesi lazım gitsin bı ingilizce kursuna yada evde kendi dil öğrensin
Tecrübesi kaç yılTek sorun dil dimi hocam
Anladım hocam bi dayımla konuşayım o zamanHocam şimdi şu tesisatçısından öyle çok dil şartı işyerlerini bilmiyorum ama en az B2 dil seviyesi lazım gitsin bı ingilizce kursuna yada evde kendi dil öğrensin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonra LinkedIn gibi yerlerden iş arasın su tesisatçıları teknik olduğu için aranan bı meslekdir diye düşünüyorum. Tabi Almanya falan istiyorsa denklik işlemeleri var. Kısacası iş bulduktan sonrası kolay tabi çoğu yer dil ister
Bilmiyorum hocam ama sorarımTecrübesi kaç yıl
Yani teceübede önemli tecrübe yoksa biraz zor olabilirAnladım hocam bi dayımla konuşayım o zaman
Bilmiyorum hocam ama sorarım
Anladım hocam bi dayımla konuşayım o zaman
Bilmiyorum hocam ama sorarım