reklam suç değilmiTamam kardeşim sorun yok telegram grubumda mevcut güvenle alabilirsin yurtdışı panelden açarız yayın
yasakBilmiyorum buraya yeni katıldım
Niye öyle dediniz. Eğer teliften ceza gelir diye dediyseniz. Sürekli VPN kullanırsam gelmesi çok zor ihtimal bence. Birde internetten baya araştırdım Torrent dışında bir şeyden ceza geleni göremedim hiç.Almanya'da yaşıyorsan kesinlikle yapma
Almanya'da yaşayan biri TR kaçak dizi sitelerinden bir filim izliyor, Yayıncı firma'nın avukatı postası gönderiyor(ceza)Niye öyle dediniz. Eğer teliften ceza gelir diye dediyseniz. Sürekli VPN kullanırsam gelmesi çok zor ihtimal bence. Birde internetten baya araştırdım Torrent dışında bir şeyden ceza geleni göremedim hiç.
Valla kaçak film izlediği için ceza yiyen hiç görmedim hele TR sitelerinden. Torrentten indirmedikçe uğraşacaklarını sanmıyorum şahsen. Neyse teşekkürler fikriniz için.Almanya'da yaşayan biri TR kaçak dizi sitelerinden bir filim izliyor, Yayıncı firma'nın avukatı postası gönderiyor(ceza)
tl mi kazanıyorsun yurtdışında neden tl birimiyle karşılaştırıyorsun .ddEvet var fakat 12 aylık paketi 1000 lira yerine 60-70 euro ya satıyorlar. Yani 2 katına.
Dostum niye tl ile karşılaştırmayayım. Site yabancı olsa neyse orda ederi odur burda böyledir derim. Ama adam aynı üyeliği sırf yurt dışındasın diye x2 yapıyor. Yurtdışına ayrı server olsa hadi neyse.tl mi kazanıyorsun yurtdışında neden tl birimiyle karşılaştırıyorsun .dd