Yurt dışında VPN ile IPTV izlenebilir mi?

Almanya'da yaşıyorsan kesinlikle yapma
Niye öyle dediniz. Eğer teliften ceza gelir diye dediyseniz. Sürekli VPN kullanırsam gelmesi çok zor ihtimal bence. Birde internetten baya araştırdım Torrent dışında bir şeyden ceza geleni göremedim hiç.

Niye öyle dediniz. Eğer teliften ceza gelir diye dediyseniz. Sürekli VPN kullanırsam gelmesi çok zor ihtimal bence. Birde internetten baya araştırdım Torrent dışında bir şeyden ceza geleni göremedim hiç.
Almanya'da yaşayan biri TR kaçak dizi sitelerinden bir filim izliyor, Yayıncı firma'nın avukatı postası gönderiyor(ceza)

Almanya'da yaşayan biri TR kaçak dizi sitelerinden bir filim izliyor, Yayıncı firma'nın avukatı postası gönderiyor(ceza)
Valla kaçak film izlediği için ceza yiyen hiç görmedim hele TR sitelerinden. Torrentten indirmedikçe uğraşacaklarını sanmıyorum şahsen. Neyse teşekkürler fikriniz için.

tl mi kazanıyorsun yurtdışında neden tl birimiyle karşılaştırıyorsun .dd
Dostum niye tl ile karşılaştırmayayım. Site yabancı olsa neyse orda ederi odur burda böyledir derim. Ama adam aynı üyeliği sırf yurt dışındasın diye x2 yapıyor. Yurtdışına ayrı server olsa hadi neyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri