!! Utanç tablosu !!.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Devlet en çok parayı turiste sattığı alkolden kazanıyor o bile yasak
o kadar yazı yazdım. Yazdığım yazıya cevap yerine başka konu açıyorsun alkol falan diyorsun. Sana turistlerin getirsisini götürüsünü anlatıyorum. Kapalı çarşıdan örnek veriyorum. Bunu net söylüyoruö çunkü kapalıçarsı da ensaf tanıdığım var. Allah razı olsun diyor. Çünkü döviz kazanıyor esnaf. Sen de sırf haklı çıkmak için en çok parayı alkolden alıyor yasak bilmem ne. :D Anlasma imkanım yok senle çünkü tartışmaya sonuç almak için değil sadece kazanmak içni giriyorsun. Tartışmaya haklı çıkmak için girilmez. İyi geceler.

Galiba telefonda nokta da yok. Küçük harfe yazmak da ve harfleri doğru yazmak da yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saldırmak değil uyarmak. Ben video attım ama arkadaşlar yanlış anladı.
Kanama amacının ne olduğunu herkes biliyor boşuna kivirma

o kadar yazı yazdım. Yazdığım yazıya cevap yerine başka konu açıyorsun alkol falan diyorsun. Sana turistlerin getirsisini götürüsünü anlatıyorum. Kapalı çarşıdan örnek veriyorum. Bunu net söylüyoruö çunkü kapalıçarsı da ensaf tanıdığım var. Allah razı olsun diyor. Çünkü döviz kazanıyor esnaf. Sen de sırf haklı çıkmak için en çok parayı alkolden alıyor yasak bilmem ne. :D Anlasma imkanım yok senle çünkü tartışmaya sonuç almak için değil sadece kazanmak içni giriyorsun. Tartışmaya haklı çıkmak için girilmez. İyi geceler.
İlk yazdığıma cevap vermediniz bende o yüzden o tartışmayı kapattığımı düşündüm :)

Kanama amacının ne olduğunu herkes biliyor boşuna kivirma
Üslupunuzdan seviyenizi belli ediyorsunuz. Gerçekten yazık. En yakın zamanda değişmeniz dileği ile.

Ufak bir sıkıntı var forumun kurucusu bile yazım kurallarını anlaşılır olduğu sürece takmayın diyor.
Onun kendi hatası.

Üslupunuzdan seviyenizi belli ediyorsunuz. Gerçekten yazık. En yakın zamanda değişmeniz dileği ile.

Onun kendi hatası.
Bro üslubum belli sana karşı tavrında bellli herkese hakettiği gibi sen konuda haksız olduğunu bildiğin için insanlara tamamen farklı bir yerden saldırıyordu senin gibilerin in tartışma ortamlarından uzaklaştırılması gerek

Ya kardeşim bilmemezlikten gelmene gerek yok. Turist demek döviz demek. Ve ekonomi canlanması demek. Bak tartışma yaparken laf çarpıtmaya gerek yok. Şunu dersen anlarım. Devlet para için turistlere izin verdi. Evet haklısın. Ekonomiye ve esnaflar biraz işlesin diye. Özellikle kapalıçarşı esnafı aylardır çok fazla kira ödeyip kazançları kötüydü. Bi lassa onlar için böyle bir uygulama yapıldı. Doğrudur yanlıştır tartışılır AMA... Sırf muhalefet olmak için ben evde sıkılıyorum Çıkamıyorum turistler çıkıyor derse birisi ben bunu asla kabul etmem. Olaya biraz siyasi ve ekonomik olarak bakman lazım. Senin kapalı çarşıda gezmenle turistin gezmesi bir değil. O gelir 500 euro alısveris yapar. Sen 20 TL lik kahve alır çıkarsın. :D

Ya kardeşim bilmemezlikten gelmene gerek yok. Turist demek döviz demek. Ve ekonomi canlanması demek. Bak tartışma yaparken laf çarpıtmaya gerek yok. Şunu dersen anlarım. Devlet para için turistlere izin verdi. Evet haklısın. Ama o ayrı tartışma konusu. Ekonomiye ve esnaflar biraz işlesin diye. Özellikle kapalıçarşı esnafı aylardır çok fazla kira ödeyip kazançları kötüydü. Bi lassa onlar için böyle bir uygulama yapıldı. Doğrudur yanlıştır tartışılır AMA... Sırf muhalefet olmak için ben evde sıkılıyorum Çıkamıyorum turistler çıkıyor derse birisi ben bunu asla kabul etmem. Olaya biraz siyasi ve ekonomik olarak bakman lazım. Senin kapalı çarşıda gezmenle turistin gezmesi bir değil. O gelir 500 euro alısveris yapar. Sen 20 TL lik kahve alır çıkarsın. :D
Bende diyorum ki ben neden sadece 20 tl lik kahve alıp çıkacak alım gücüne sahibim?

Bro üslubum belli sana karşı tavrında bellli herkese hakettiği gibi sen konuda haksız olduğunu bildiğin için insanlara tamamen farklı bir yerden saldırıyordu senin gibilerin in tartışma ortamlarından uzaklaştırılması gerek
Asıl öğrenmek istemeyen cahillerin tartışma ortamından uzaklaştırılması lazım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,908
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri