!! Utanç tablosu !!.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Etkilenenleri bana anlatmana gerek yok kardeşim ben esnafım zaten. Herkes herseyin farkında ama devlet yönetmek senin kafandaki gibi değil. Köpeğini alıp gezdiremiyorum demenle olmaz. :D Hem vakayı düşürüp hemde bir tık olsun ülkeye döviz sokma derdinde ki nitekim biraz işe yaradı. vakalar 40 50 k dan 20k ya düştü ve Çoğu istanbulda resturant iş yapmaya basladı. Yani şu mu olsun istiyorsun. Heryer kapansın. Turist gelmesin. Tüm dükkanlar kapalı olsuın. Kimse çıkmasın. Çok güzel olur 1 ay da baya ilerleme olur vaka düşüşünde ama o kafandaki şey mümkün değil. İngiltere 15 gün kapanma kararı aldı. Halk tepki gösterdi. Halk istemez zaten kapanmayı devlette zorda olmasa yasak getirmez.
Benim istediğim 1 ay boyunca kimse dışarı çıkmasın bence kapanma böyle olmalı şuan azalsa bile 20 bine anca düşüyor bin altı olamdıkça bence fazla.

Benim istediğim 1 ay boyunca kimse dışarı çıkmasın bence kapanma böyle olmalı şuan azalsa bile 20 bine anca düşüyor bin altı olamdıkça bence fazla.
Bu görüşüne bende katılıyorum ama ne yazık ki hükümetin öyle bir şey yapması mümkün değil. Normalde bütün ramazan boyunca yapacakları ama son 2 hafta ya yaptılar. Bunlar ayrı ayrı tartışılır. Ama kesinlikle bu konu ile alakalı değil. Ben muhalefet için muhalefet olanlara karşıyım.

Evet 1c den Semih arkadışımızı yazım kuralları şampiyonu olarak uğurluyoruz tebrik ederim (bilerek nokta gibi kuralara dikkat etmedim)
Profil fotoğrafınızda Atatürk var. Atatürk'ün yazım kurallarını ne kadar önemsediğini bilmiyorsunuz galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var çünkü amacım hızlı yardım etmek sizin gibi iyi yazmak değil amacım o olsa technopath sosyalde yardımcı olurdum.
Şu anki amacınız yardım etmek olmadığına göre bu sefer yazım yanlışı yaptınız.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,315
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri