BixiBlake
80+ Silver
Dahası
3 4 yıl sabret
3 4 yıl sabret
Bende ismimi baturay yapcam çok sexy bi isim bana göreUtanç verici bir ismim var değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor. benim adımı türkçe de yaylaya giden kız anlamına gelen Beritan koymuşlar erkek olduğum içinde okulda çok dalga konuşu oluyorum. adım hakkında adımı değiştirmek istiyorum ailem izin vermiyor nasıl bir yol izleyeceğim? reşit olmadığım içinde bir şey yapamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Aga nası kız ismi ya ben erkek sanıyodum sınıfta beritan diye biri var hatta erkekolum beritan kız ismi laa erkeklere de konuluyormuş da hiç güzel durmuyor
unisex ama kızlara daha çok hitap ediyo , deniz gibiAga nası kız ismi ya ben erkek sanıyodum sınıfta beritan diye biri var hatta erkek
ama benim adımın anlamına baktığında kız ismi anlamı oluyounisex ama kızlara daha çok hitap ediyo , deniz gibi
dostum şaka bir yana ismini harbi değiştir ailen kürd sanırım bir avukata sormanı öneririm
Ulan pyşt gülerken ağzımdan içecek uçtu şunu görmeseydim keşke
dostum şaka bir yana ismini harbi değiştir ailen kürd sanırım bir avukata sormanı öneririm
hocam benım ısmımde aynı bende degısmeyı dusunuyorum ama ne yapacagımı bılmıyorum senın gıbı bende ısmımden fazla memnun degılım ama degıstırıp ne yacagını bulman lazım ben sahsen bulamadımUtanç verici bir ismim var değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor. benim adımı türkçe de yaylaya giden kız anlamına gelen Beritan koymuşlar erkek olduğum içinde okulda çok dalga konuşu oluyorum. adım hakkında adımı değiştirmek istiyorum ailem izin vermiyor nasıl bir yol izleyeceğim? reşit olmadığım içinde bir şey yapamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
bende çaresizimhocam benım ısmımde aynı bende degısmeyı dusunuyorum ama ne yapacagımı bılmıyorum senın gıbı bende ısmımden fazla memnun degılım ama degıstırıp ne yacagını bulman lazım ben sahsen bulamadım
hayır sen izmirlsiinburaya gümledim bende kürdüm bu arada.
reşit olana kadar hiçbir şey yapamazsın.
Dalga geçme amacım yok ama köye giden kızla adının ne alakası var laUtanç verici bir ismim var değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor. benim adımı türkçe de yaylaya giden kız anlamına gelen Beritan koymuşlar erkek olduğum içinde okulda çok dalga konuşu oluyorum. adım hakkında adımı değiştirmek istiyorum ailem izin vermiyor nasıl bir yol izleyeceğim? reşit olmadığım içinde bir şey yapamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Soyadın timur mu? Emir Timursoy adımla uyumlu değil