pro al geç bulabilirsen apex ama mc almaAJ159MC mi AJ159PRO daha iyiAJ159 APEX hangisini alıcaz bunun
bende baktımda figurlere bazılarının boyaması vasat gibi geldi görseldekinden farklısorma ev anime figürüyle dolacak
tam talebinin fotosunu atar mısın aga bakayım biben öyle yaptım hocam işte talep oluşturdu şimdi ama sadece 350 lira fark var dedi arada neyse ona da razıyız.
Teşekkürlerpro al geç bulabilirsen apex ama mc alma
dostum sen neden bu kadar gerginsin sevgi eksikliğin mi var? daha nazik olmaya ne dersin ?okuma yazman varsa ikisinin de güvenilir olduğunu görebilirsin zaten dostum
bana da daha gelmedi 4 gün olduprovizyon da görünmüyor mu? Bende provizyonda bekliyor şu an
Fare ayaklanıp bizi bile vuruyor.Beyler bu mouse düşmanı kendi mi vuruyor. 1000 hertz neyinize yetmedi ulen. Biri desin hangi mouse a denk. Hiç pahalı mouse kullanmadım. Bi kere 2000 kafede Logitech kullanmıştım o kadar. Çok kolay kontrol ediliyordu. Heatshot falan çok kolaydı.
harbitam talebinin fotosunu atar mısın aga bakayım bi
İkisi de ajazz yetkili satıcı. Hangisinde ucuzsa onu alın geçin
2 Tane var. hangisi daha güvenilir
Nasıl ucuz durmuyor? 800 TL'ye 8K ve manyetik şarj standı olan fare gösterebilir misiniz?
fiyatı vergiyle beraber 1000.tlyi geçiyor , ayrıca genelde temudan gelen ürünler çokta kaliteli ürünler olmuyor.fiyatı daha ne kadar ucuz olsun manavdan meyve mi alıyon