Yardım Uydu İnternete Geçilir Mi?

Hocam ben uydu dediğinizi kablonet sandım (Uydunet / kablonet ):D kusura bakmayın. Direk uydu bağlatmayı düşünmedim bu dönemde ne yalan olsun o konuda tecrübem yok.
Anladım hocam sorun değil bende Uydu bağlamayı düşünüyorum.

hocam zamanında uydu interneti kullanmıştım bilinmeyen bir marka hiç internetim olmasaydı daha iyiydi o derece

Çoğu kişi memnun zannetmiştim. 🥲
Büyükşehirde öyledir kanka. Büyükşehirlerde ben 1k mgbps satan görmüştüm reklam. Ama zaten konumunda altyapı kötüymüş oda kötü olabilir. Sen yinede test vs yapabiliyorlarsa sorgula. Git de ki eğer hızı iyi verirse alicam de gelin test icin vs. de. Baksınlar bir.

Hocam şuanki internet 1080p oynatmak için kendini yırtıyor.2k monitör alacağımda internet yüzünden pişman olmak istemiyorum bu ay sonuda taahhüt bitiyor zaten
1080P açıyorsa yine iyi bize bağladıkları 25Mbps olduğu iddia edilen internetin akşam 144P de donduğuna bile şahitim. Modeme tek ben bağlı olsam belki açardı yani 1080P yi ama öyle bir şey zor. Kısacası bölgede memnuniyeti yüksek bir firma varsa denenir ama yoksa hiç bulaşma bence.

1080P açıyorsa yine iyi bize bağladıkları 25Mbps olduğu iddia edilen internetin akşam 144P de donduğuna bile şahitim. Modeme tek ben bağlı olsam belki açardı yani 1080P yi ama öyle bir şey zor. Kısacası bölgede memnuniyeti yüksek bir firma varsa denenir ama yoksa hiç bulaşma bence.
Bölgede öyle bir firma varmı öğrenemedim.(Samsun)

Bildiğim kadarıyla o bölgeye uydu internet veren firma yok. Bir de orası nere ki adamlar anca bu hızı veriyor? Samsun’un köylerinde bile VDSL var 😅
Bizim altyapıda da vdsl gözüküyor fakat aldığım hız göründüğü üzere...

Size gelen kabloda sorun olabilir mi? Kablo değişimi sorunu çözebilir belki. Modem arayüzünden hat değerlerinizi atın daha iyi anlarız durumu.
Türk Telekom operatörü olduğu için şuan Dsl ve internet ışığı yanmıyor.😀

İnternet erişimi olduğunda modem arayüzüne girip hat değerleri sayfasının fotoğrafını at ona göre bakalım.
Az önce çalıştı modem;
IMG_20250921_183629.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,077
Üyeler
187,144
Son üye
drserk
Geri