Yardım Uydu İnternete Geçilir Mi?

Hatta çok fena hat zayıflaması var ve ona rağmen ulaşılabilir hız 12Mbps görünüyor (size 8Mbps tanımlı) sorun bina içi kablolardan falansa bence çözülürse çok rahat 16Mbps ye çıkar o ulaşılabilir hız.
Hocam maksimum 13mbps diyor, 16 pek mümkün gelmedi bana,şuan aldığım hız 6mbps, internet için konulan direklerin altındaki kutudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu sorunun, kaç yıldır çözülmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok geçme sakın çekmişooo
Bu da çekmiyor 😀

Hocam maksimum 13mbps diyor, 16 pek mümkün gelmedi bana,şuan aldığım hız 6mbps, internet için konulan direklerin altındaki kutudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu sorunun, kaç yıldır çözülmedi.

Bu da çekmiyor 😀
:D demek lazım ozaman hangi firmayı düşünon

Bu da çekmiyor 😀
İnternet binaya nereden geliyor ve binadaki kutudan eve kadar olan kablodan siz sorumlusunuz o kablo ne durumda hiç yenilediniz mi?

O hat zayıflamasına rağmen 12 küsür geliyorsa 16 çok imkansız değil ama o modeme gelen hız tabi gerçek hız biraz daha düşük oluyor.

Bu da çekmiyor 😀
Modeme gelen hız sınırda olduğu için Türk Telekom’u arayıp hızını 12 ye çıkart diyemiyorum ama o hızı en azından 14e falan çıkarırsan Türk Telekom’u arayıp 12Mbps hız tanımlatabilirsin.

Modeme gelen hız sınırda olduğu için Türk Telekom’u arayıp hızını 12 ye çıkart diyemiyorum ama o hızı en azından 14e falan çıkarırsan Türk Telekom’u arayıp 12Mbps hız tanımlatabilirsin.
Paket 12mbps. Türk Telekom'a Twitter'danda bu hız konusu hakkında yazı yazmıştım fakat durum göründüğü gibi, bir gelişme yok.

pahalı o fiyata fiber var bende
Sağolun hocam çok yardımcı oldunuz 😀😀😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,870
Üyeler
187,108
Son üye
Ben Polat