Evime çanak taktırıp uydu interneti kullanacağım buna uygun bir modeme ihtiyacım var kendi sattıkları modemi 1000 TL den satıyorlar büyük ihtimal kötü bir modem bu konulardan anlayan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Uydu interneti kullanmaEvime çanak taktırıp uydu interneti kullanacağım buna uygun bir modeme ihtiyacım var kendi sattıkları modemi 1000 TL den satıyorlar büyük ihtimal kötü bir modem bu konulardan anlayan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Alt yapı yok, başvuruyla ilgilenmiyorlar, superbox gibi şeylerde kotalı konumuzda modem zaten diğer konuları biliyorumHiç bulaşma önce bulunduğun konuma bak bakır altyapı var mı fiber veren firma var mı onlar yoksa airfiber oda yoksa superbox bunların hiçbiri yoksa türk Telekoma başvur bekle daha iyi uydu internetinden
Twitterdan Turk Telekom Ile umit unali Darla gelene kadar en mantıklı çözüm senin için Airfiber (ortalama 40 50 MS ping alırsın) uydu interneti pingi fazla olur (150 200 MS )Alt yapı yok, başvuruyla ilgilenmiyorlar, superbox gibi şeylerde kotalı konumuzda modem zaten diğer konuları biliyorum
O Ümit Önal işi falan hikaye yalan hepsi.Twitterdan Turk Telekom Ile umit unali Darla gelene kadar en mantıklı çözüm senin için Airfiber (ortalama 40 50 MS ping alırsın) uydu interneti pingi fazla olur (150 200 MS )
Şahsen bizim apartmana fiber getirdiler diğerlerini bilememO Ümit Önal işi falan hikaye yalan hepsi.
Şahsen bize de geldi ama onlar dönmedi ben kendim 2 yıl uğraşa uğraşa getirttim.Şahsen bizim apartmana fiber getirdiler diğerlerini bilemem