Neler Yeni

Çözüldü✓ (üye oldum)Hepsiburada premium değer mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Disney+ ve Prime Video üyeliğim zaten var.
Hepsiburada premium a da üye olmaya değer mi sizce? Tek cazip yanı blue TV

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Ne kadardı Hepsiburada premium, tam hatırlamıyorum fiyatı

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer 25 yaş altındaysan aylık 7 TL fiyata geliyor. 25 TL üzeri kargo ücretsiz. Geceleri %10 geriye iade ediyor. (Maksimum 25 TL). Bence bunlardan dolayı alınır.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Bence değer.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer 25 yaş altındaysan aylık 7 TL fiyata geliyor. 25 TL üzeri kargo ücretsiz. Geceleri %10 geriye iade ediyor. (Maksimum 25 TL). Bence bunlardan dolayı alınır.
Ya şimdi şöyle ben hem Disney plus hem amazon prime hem Spotify premium hem youtube premium üyesiyim. Babam dijital üyeliklere 1 TL harcamayı bile uygun bulamazken ben bir tanesine daha üye olmayı aklımdan geçiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya şimdi şöyle ben hem Disney plus hem amazon prime hem Spotify premium hem youtube premium üyesiyim. Babam dijital üyeliklere 1 TL harcamayı bile uygun bulamazken ben bir tanesine daha üye olmayı aklımdan geçiyorum.

Son düzenleme:

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amazon, Spotify , Youtube bunları bende kullanıyorum. Ekstra olarak HepsiBurada kullanıyorum. Zaten papara ile geri ödeme alıyorsun. Eğer sipariş veren birisi isen zaten almalısın. Ama son karar senin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon, Spotify , Youtube bunları bende kullanıyorum. Ekstra olarak HepsiBurada kullanıyorum. Zaten papara ile geri ödeme alıyorsun. Eğer sipariş veren birisi isen zaten almalısın. Ama son karar senin.
Hepsiburada için geri ödeme veren kart var mı?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
sipariş veren birisi
Ya genelde kitap alışverişi çok yaparım. Onu da amazondan yapıyorum genelde. Ama sırf blu TV için üye olmaya gerek var mı acep diye düşünüyorum. Bir yanım istiyor bir yanım gerek var mı diyor

Şuan yok. Ama olacağını da sanmam. Amazonun nasıl geri ödemesi yoksa bununda olmaz.
Amazon un var ya Paycell veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Caner Kuşçu
Ben Aldım Blutv veriyor ve 25 tl üzeri kargo ücretsiz diye fakat geçen gün alışveriş yaptım %3 hepsipapel verdi onuda 1 hafta içinde kullanmak gerekmiş bu durum bence kötü

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya genelde kitap alışverişi çok yaparım. Onu da amazondan yapıyorum genelde. Ama sırf blu TV için üye olmaya gerek var mı acep diye düşünüyorum. Bir yanım istiyor bir yanım gerek var mı diyor

Amazon un var ya Paycell veriyor
O zaman bir dahaki ay hepsiburadayıda kampanya kapsamına alırlar. Çikolata parası olur. Hepsiburadada kitap indirimi çok yapıyor. Üye olunabilir.

Top Bottom