Ne kadardı Hepsiburada premium, tam hatırlamıyorum fiyatıDisney+ ve Prime Video üyeliğim zaten var.
Hepsiburada premium a da üye olmaya değer mi sizce? Tek cazip yanı blue TV
Eğer 25 yaş altındaysan aylık 7 TL fiyata geliyor. 25 TL üzeri kargo ücretsiz. Geceleri %10 geriye iade ediyor. (Maksimum 25 TL). Bence bunlardan dolayı alınır.Disney+ ve Prime Video üyeliğim zaten var.
Hepsiburada premium a da üye olmaya değer mi sizce? Tek cazip yanı blue TV
Bana özel 7 TLNe kadardı Hepsiburada premium, tam hatırlamıyorum fiyatı
7tlyse değerBana özel 7 TL
Ya şimdi şöyle ben hem Disney plus hem amazon prime hem Spotify premium hem youtube premium üyesiyim. Babam dijital üyeliklere 1 TL harcamayı bile uygun bulamazken ben bir tanesine daha üye olmayı aklımdan geçiyorum.Eğer 25 yaş altındaysan aylık 7 TL fiyata geliyor. 25 TL üzeri kargo ücretsiz. Geceleri %10 geriye iade ediyor. (Maksimum 25 TL). Bence bunlardan dolayı alınır.
7tlyse değer
Bence değer.
Ya şimdi şöyle ben hem Disney plus hem amazon prime hem Spotify premium hem youtube premium üyesiyim. Babam dijital üyeliklere 1 TL harcamayı bile uygun bulamazken ben bir tanesine daha üye olmayı aklımdan geçiyorum.
Amazon, Spotify , Youtube bunları bende kullanıyorum. Ekstra olarak HepsiBurada kullanıyorum. Zaten papara ile geri ödeme alıyorsun. Eğer sipariş veren birisi isen zaten almalısın. Ama son karar senin.Ya şimdi şöyle ben hem Disney plus hem amazon prime hem Spotify premium hem youtube premium üyesiyim. Babam dijital üyeliklere 1 TL harcamayı bile uygun bulamazken ben bir tanesine daha üye olmayı aklımdan geçiyorum.
Hepsiburada için geri ödeme veren kart var mı?Amazon, Spotify , Youtube bunları bende kullanıyorum. Ekstra olarak HepsiBurada kullanıyorum. Zaten papara ile geri ödeme alıyorsun. Eğer sipariş veren birisi isen zaten almalısın. Ama son karar senin.
Şuan yok. Ama olacağını da sanmam. Amazonun nasıl geri ödemesi yoksa bununda olmaz.Hepsiburada için geri ödeme veren kart var mı?
Ya genelde kitap alışverişi çok yaparım. Onu da amazondan yapıyorum genelde. Ama sırf blu TV için üye olmaya gerek var mı acep diye düşünüyorum. Bir yanım istiyor bir yanım gerek var mı diyorsipariş veren birisi
Amazon un var ya Paycell veriyorŞuan yok. Ama olacağını da sanmam. Amazonun nasıl geri ödemesi yoksa bununda olmaz.
O zaman bir dahaki ay hepsiburadayıda kampanya kapsamına alırlar. Çikolata parası olur. Hepsiburadada kitap indirimi çok yapıyor. Üye olunabilir.Ya genelde kitap alışverişi çok yaparım. Onu da amazondan yapıyorum genelde. Ama sırf blu TV için üye olmaya gerek var mı acep diye düşünüyorum. Bir yanım istiyor bir yanım gerek var mı diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon un var ya Paycell veriyor