- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kötü işte.1 hafta içinde kullanmak
Bu kötü işte.1 hafta içinde kullanmak
Nasıl ki?Behzat ç
Ben genelde kişisel gelişim kitapları alırım. Fiyat karşılaştırması yaptım. Amazon'da daha uygun. Fark 2 3 lira da değil böyle 7 10 15 lira falan.itap vs
Ya bi’ ürün bakıyorsundur, Amazon da yoktur. Hepsiburada da ücretsiz kargo limitinin altındadır, bu gibi durumlarda çok avantajlı.Nasıl ki?
Ben genelde kişisel gelişim kitapları alırım. Fiyat karşılaştırması yaptım. Amazon'da daha uygun. Fark 2 3 lira da değil böyle 7 10 15 lira falan.
Sadece blutv olarak bakma alışveriş yapan birisi ise veya market kullanıyorsan ekstra kazançlar var artı olarakta sunduğu kısıtlı zaman aralığındaki kampanyalar ile kitaplarda indirim aksesuarlar da indirim farklı kategorilerde ekstra indirim kazanıyorsun artı olarak cash back zaten parası fazlasıyla çıkıyor bir kere bile market alışverişi bile yapsanDisney+ ve Prime Video üyeliğim zaten var.
Hepsiburada premium a da üye olmaya değer mi sizce? Tek cazip yanı blue TV
Bizim mahalleye hepiexpress çalışmıyor ya. Çalışıyordu kaldırdılar.Sadece blutv olarak bakma alışveriş yapan birisi ise veya market kullanıyorsan ekstra kazançlar var artı olarakta sunduğu kısıtlı zaman aralığındaki kampanyalar ile kitaplarda indirim aksesuarlar da indirim farklı kategorilerde ekstra indirim kazanıyorsun artı olarak cash back zaten parası fazlasıyla çıkıyor bir kere bile market alışverişi bile yapsan
Düzenli alışveriş yapıyorsan ve blutv üyeliği dikkatini çekiyorsa alabilirsin.Disney+ ve Prime Video üyeliğim zaten var.
Hepsiburada premium a da üye olmaya değer mi sizce? Tek cazip yanı blue TV
Düzenli kitap alışverişi yaparım. Ama kartların trendyol kampanyaları misal nays ın %10 indirimi, amazon un kitap fiyatları derken hb premium için bir sebep göremiyorum. Blu TV için konu açmıştım ama... Ya sorun babamın tavrı. Yani 4 üyeliğim var onlara ucuz olduğu için bir şey demiyor. Ama amazon prime varken hb premium a ne gerek var ne kadar seviyorsunuz para harcamayı gibi söylemleri falan. Haksız da değil.Düzenli alışveriş yapıyorsan ve blutv üyeliği dikkatini çekiyorsa alabilirsin.
BluTv içerikleri güzel. Denemelik 10tl verip alabilirsin bence. Baktın sarmıyor iptal edersin.Düzenli kitap alışverişi yaparım. Ama kartların trendyol kampanyaları misal nays ın %10 indirimi, amazon un kitap fiyatları derken hb premium için bir sebep göremiyorum. Blu TV için konu açmıştım ama... Ya sorun babamın tavrı. Yani 4 üyeliğim var onlara ucuz olduğu için bir şey demiyor. Ama amazon prime varken hb premium a ne gerek var ne kadar seviyorsunuz para harcamayı gibi söylemleri falan. Haksız da değil.
Mantıklı.BluTv içerikleri güzel. Denemelik 10tl verip alabilirsin bence. Baktın sarmıyor iptal edersin.
İzlersen yarım kalan aşklar öneririm.Mantıklı.