Neler Yeni

Çözüldü✓ (üye oldum)Hepsiburada premium değer mi?

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Düşük fiyatlı ürün alırken kargo parası ödüyorsunuz, kitap vs. Bence değer, Blutv üyeliğide veriyor. Behzat ç de başlıyor zaten. :blobdance:değer.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Nasıl ki?

Ben genelde kişisel gelişim kitapları alırım. Fiyat karşılaştırması yaptım. Amazon'da daha uygun. Fark 2 3 lira da değil böyle 7 10 15 lira falan.
Ya bi’ ürün bakıyorsundur, Amazon da yoktur. Hepsiburada da ücretsiz kargo limitinin altındadır, bu gibi durumlarda çok avantajlı.

JohnSnow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ömer yıldız
Facebook
ikranur624
sonuna kadar deger bence

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Disney+ ve Prime Video üyeliğim zaten var.
Hepsiburada premium a da üye olmaya değer mi sizce? Tek cazip yanı blue TV
Sadece blutv olarak bakma alışveriş yapan birisi ise veya market kullanıyorsan ekstra kazançlar var artı olarakta sunduğu kısıtlı zaman aralığındaki kampanyalar ile kitaplarda indirim aksesuarlar da indirim farklı kategorilerde ekstra indirim kazanıyorsun artı olarak cash back zaten parası fazlasıyla çıkıyor bir kere bile market alışverişi bile yapsan

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sadece blutv olarak bakma alışveriş yapan birisi ise veya market kullanıyorsan ekstra kazançlar var artı olarakta sunduğu kısıtlı zaman aralığındaki kampanyalar ile kitaplarda indirim aksesuarlar da indirim farklı kategorilerde ekstra indirim kazanıyorsun artı olarak cash back zaten parası fazlasıyla çıkıyor bir kere bile market alışverişi bile yapsan
Bizim mahalleye hepiexpress çalışmıyor ya. Çalışıyordu kaldırdılar.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
7 ₺ için dönen muhabbete çok güldüm. Allah da sizi güldürsün. 1 poğaça alırken de bu kadar kararsız kalıyor musunuz.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,415
İsim
Oğuz Oğuz
Disney+ ve Prime Video üyeliğim zaten var.
Hepsiburada premium a da üye olmaya değer mi sizce? Tek cazip yanı blue TV
Düzenli alışveriş yapıyorsan ve blutv üyeliği dikkatini çekiyorsa alabilirsin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Düzenli alışveriş yapıyorsan ve blutv üyeliği dikkatini çekiyorsa alabilirsin.
Düzenli kitap alışverişi yaparım. Ama kartların trendyol kampanyaları misal nays ın %10 indirimi, amazon un kitap fiyatları derken hb premium için bir sebep göremiyorum. Blu TV için konu açmıştım ama... Ya sorun babamın tavrı. Yani 4 üyeliğim var onlara ucuz olduğu için bir şey demiyor. Ama amazon prime varken hb premium a ne gerek var ne kadar seviyorsunuz para harcamayı gibi söylemleri falan. Haksız da değil.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,415
İsim
Oğuz Oğuz
Düzenli kitap alışverişi yaparım. Ama kartların trendyol kampanyaları misal nays ın %10 indirimi, amazon un kitap fiyatları derken hb premium için bir sebep göremiyorum. Blu TV için konu açmıştım ama... Ya sorun babamın tavrı. Yani 4 üyeliğim var onlara ucuz olduğu için bir şey demiyor. Ama amazon prime varken hb premium a ne gerek var ne kadar seviyorsunuz para harcamayı gibi söylemleri falan. Haksız da değil.
BluTv içerikleri güzel. Denemelik 10tl verip alabilirsin bence. Baktın sarmıyor iptal edersin.

Top Bottom