Neler Yeni

Çözüldü✓ (üye oldum)Hepsiburada premium değer mi?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
7 ₺ için dönen muhabbete çok güldüm. Allah da sizi güldürsün. 1 poğaça alırken de bu kadar kararsız kalıyor musunuz.
Evet kalınıyor çoğunluk cebindekinin 1₺ fiyatının bile hesabını yapar halde dipnot çoğunluk bu çoğunluğa girmeyenler var tabi 7₺ onlar için 7 kuruş değil ama bazılarına 700₺ gibi geliyor olmadığı zaman

şahin doğan

80+ Platinum
İlla kredi kartı ile üye olunabiliyor banka kartı veya papara ile abone olamadım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@Perfectshot06 1 aylık deneyelim.
Evet kalınıyor çoğunluk cebindekinin 1₺ fiyatının bile hesabını yapar halde dipnot çoğunluk bu çoğunluğa girmeyenler var tabi 7₺ onlar için 7 kuruş değil ama bazılarına 700₺ gibi geliyor olmadığı zaman
10 kuruşa muhtaç olduğumu bilirim kartımda yeterli bakiye olmadığında kitap alışverişi yapacağım zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlla kredi kartı ile üye olunabiliyor banka kartı veya papara ile abone olamadım.
Ben papara ile oldum.
Dostum bişey alıcağın zaman 20 TL kargo ödemek yerine premium alır geçersin.
Şöyle ki hiçbir zaman hb den alışveriş yapmaya gerek duymadım. Amazon veya trendyol hep.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
@Perfectshot06 1 aylık deneyelim.

10 kuruşa muhtaç olduğumu bilirim kartımda yeterli bakiye olmadığında kitap alışverişi yapacağım zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben papara ile oldum.

Şöyle ki hiçbir zaman hb den alışveriş yapmaya gerek duymadım. Amazon veya trendyol hep.
Ben de nays ile üye oldum ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,082
Üyeler
167,051
Son üye
VeteranTiger
Top Bottom