Dušan Tadić
80+ Silver
Bence değer
Evet kalınıyor çoğunluk cebindekinin 1₺ fiyatının bile hesabını yapar halde dipnot çoğunluk bu çoğunluğa girmeyenler var tabi 7₺ onlar için 7 kuruş değil ama bazılarına 700₺ gibi geliyor olmadığı zaman7 ₺ için dönen muhabbete çok güldüm. Allah da sizi güldürsün. 1 poğaça alırken de bu kadar kararsız kalıyor musunuz.
Dostum bişey alıcağın zaman 20 TL kargo ödemek yerine premium alır geçersin.Disney+ ve Prime Video üyeliğim zaten var.
Hepsiburada premium a da üye olmaya değer mi sizce? Tek cazip yanı blue TV
10 kuruşa muhtaç olduğumu bilirim kartımda yeterli bakiye olmadığında kitap alışverişi yapacağım zaman.Evet kalınıyor çoğunluk cebindekinin 1₺ fiyatının bile hesabını yapar halde dipnot çoğunluk bu çoğunluğa girmeyenler var tabi 7₺ onlar için 7 kuruş değil ama bazılarına 700₺ gibi geliyor olmadığı zaman
Ben papara ile oldum.İlla kredi kartı ile üye olunabiliyor banka kartı veya papara ile abone olamadım.
Şöyle ki hiçbir zaman hb den alışveriş yapmaya gerek duymadım. Amazon veya trendyol hep.Dostum bişey alıcağın zaman 20 TL kargo ödemek yerine premium alır geçersin.
Garip.Ben papara ile oldum.
Ben de nays ile üye oldum@Perfectshot06 1 aylık deneyelim.
10 kuruşa muhtaç olduğumu bilirim kartımda yeterli bakiye olmadığında kitap alışverişi yapacağım zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben papara ile oldum.
Şöyle ki hiçbir zaman hb den alışveriş yapmaya gerek duymadım. Amazon veya trendyol hep.