Çözüldü✓ (üye oldum)Hepsiburada premium değer mi?

7 ₺ için dönen muhabbete çok güldüm. Allah da sizi güldürsün. 1 poğaça alırken de bu kadar kararsız kalıyor musunuz.
Evet kalınıyor çoğunluk cebindekinin 1₺ fiyatının bile hesabını yapar halde dipnot çoğunluk bu çoğunluğa girmeyenler var tabi 7₺ onlar için 7 kuruş değil ama bazılarına 700₺ gibi geliyor olmadığı zaman

İlla kredi kartı ile üye olunabiliyor banka kartı veya papara ile abone olamadım.

@Perfectshot06 1 aylık deneyelim.
Evet kalınıyor çoğunluk cebindekinin 1₺ fiyatının bile hesabını yapar halde dipnot çoğunluk bu çoğunluğa girmeyenler var tabi 7₺ onlar için 7 kuruş değil ama bazılarına 700₺ gibi geliyor olmadığı zaman
10 kuruşa muhtaç olduğumu bilirim kartımda yeterli bakiye olmadığında kitap alışverişi yapacağım zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla kredi kartı ile üye olunabiliyor banka kartı veya papara ile abone olamadım.
Ben papara ile oldum.
Dostum bişey alıcağın zaman 20 TL kargo ödemek yerine premium alır geçersin.
Şöyle ki hiçbir zaman hb den alışveriş yapmaya gerek duymadım. Amazon veya trendyol hep.

@Perfectshot06 1 aylık deneyelim.

10 kuruşa muhtaç olduğumu bilirim kartımda yeterli bakiye olmadığında kitap alışverişi yapacağım zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben papara ile oldum.

Şöyle ki hiçbir zaman hb den alışveriş yapmaya gerek duymadım. Amazon veya trendyol hep.
Ben de nays ile üye oldum ;)

Geri