Neler Yeni

Uygulamaları Virüssüz Bir Şekilde Nasıl İndirebilirim?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Oyunları hep para ile satın alıyorum insanlar korsana olumsuz baktıkları için fakat uygulamaları almaya güç yetmiyor, her birini satın almaya kalksak maaşı bırakırız, o yüzden
Aşağıdaki uygulamaları ücretsiz ya da ucuz bir şekilde kullanmamın bir yolu var mı? Virüssüz olursa sevinirim 😔

Internet Download Manager
Photoshop
MS Office
Winrar

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Photoshop derken adobe photoshop mu ?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
Free version var ise onları kullan.
Alternatiflere de yönelebilirsin.
Örneğin MS Office yerine Libre Office ya da Winrar yerine 7-Zip.

7-Zip'i kesinlikle tavsiye ederim.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Merhaba,

Oyunları hep para ile satın alıyorum insanlar korsana olumsuz baktıkları için fakat uygulamaları almaya güç yetmiyor, her birini satın almaya kalksak maaşı bırakırız, o yüzden
Aşağıdaki uygulamaları ücretsiz ya da ucuz bir şekilde kullanmamın bir yolu var mı? Virüssüz olursa sevinirim 😔

Photoshop
MS Office
Winrar
winrar için zaten para vermene gerek yok. photoshop yerine alternatif olarak gimp kullanabilirsin.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Merhaba,

Photoshop
MS Office
Winrar
Photoshop programı olarak https://www.gimp.org/ bu programı kullanabilirsiniz. Ücretsiz bir program. Winrarın deneme sürümü sınırsız diye biliyorum kendi sitesinden indirebilirsiniz

Top Bottom