Neler Yeni

Öneri Uygun ekran kartı önerisi

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
500
İşlemci Xeon X3440 olacak yüksek ihtimalle, yanına yakışacak uygun fiyatlı ekran kartı bakıyorum ama hep eski mimarili ddr2 kartlar var. ikinci elde max 500 tl bütçe var pc oyun bilgisayarı olacak, csgo ets valorant gibi oyunlar oynanacak upgrade uzun süre yapılmayacak low end bir pc toplanacak. 2 gb olursa fena olmaz, 1gb olsada olur

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
İşlemci Xeon X3440 olacak yüksek ihtimalle, yanına yakışacak uygun fiyatlı ekran kartı bakıyorum ama hep eski mimarili ddr2 kartlar var. ikinci elde max 500 TL bütçe var pc oyun bilgisayarı olacak, csgo ets valorant gibi oyunlar oynanacak upgrade uzun süre yapılmayacak low end bir pc toplanacak. 2 gb olursa fena olmaz, 1gb olsada olur
Kardeşim kendim kartondan yaptım temelde ekran kartı görünümüne sahip sadece çalışmıyor 500 e bırakayım

gkvxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Veyisoğlu
İşlemci Xeon X3440 olacak yüksek ihtimalle, yanına yakışacak uygun fiyatlı ekran kartı bakıyorum ama hep eski mimarili ddr2 kartlar var. ikinci elde max 500 TL bütçe var pc oyun bilgisayarı olacak, csgo ets valorant gibi oyunlar oynanacak upgrade uzun süre yapılmayacak low end bir pc toplanacak. 2 gb olursa fena olmaz, 1gb olsada olur
500-600 tl bandında GT730 veya GT1030 bulabilirsin "2 ✋"

Top Bottom