Neler Yeni

Uygun F/P APU Sistem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ensar Özmen
Bütçe
10.000
Hocam iyi sosyaller. APU sistem toplamaya çalışıyorum ama anakartlardan (hangisi F/P olabilir bil bilgim yok) pek anlamadığım için destek istiyorum sizlerden. Hocalarım benim isteğim en yüksek ayarlar oyun oynamak değil, oyunu bana akıcı oynatsın yeter. Aklımda AMD Ryzen 5 5600G modeli var. Oyunlar ve bilgisayarım hızlı açılması benim için iyi olur, 512 GB M.2 SSD linki veya marka söylerseniz çok iyi olur. 16 GB RAM iyi olur onu da marka veya link atarsanız iyi olur hocam. Şimdiden teşekkürler iyi sosyaller. (edit: Bilgisayar kasası sonra düşünüyorum bütçemi bilgisayar kasasını çıkartarak hesaplayabilirsiniz hocam, Space PC düşünüyorum.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Berkay Aydın
Hocam iyi sosyaller. APU sistem toplamaya çalışıyorum ama anakartlardan (hangisi F/P olabilir bil bilgim yok) pek anlamadığım için destek istiyorum sizlerden. Hocalarım benim isteğim en yüksek ayarlar oyun oynamak değil, oyunu bana akıcı oynatsın yeter. Aklımda AMD Ryzen 5 5600G modeli var. Oyunlar ve bilgisayarım hızlı açılması benim için iyi olur, 512 GB M.2 SSD linki veya marka söylerseniz çok iyi olur. 16 GB RAM iyi olur onu da marka veya link atarsanız iyi olur hocam. Şimdiden teşekkürler iyi sosyaller. (edit: Bilgisayar kasası sonra düşünüyorum bütçemi bilgisayar kasasını çıkartarak hesaplayabilirsiniz hocam, Space PC düşünüyorum.)
Ne tür oyunlar oynayacaksınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah abi 10000tl ikinci el sistem videosu var bence onu da deneyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ensar Özmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam daha çok FPS oyunları Valorant, CS2 gibi oyunlar vb.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ensar Özmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam sıfır düşünüyorum ama duruma göre değişebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Talip Engür

Yardımcı olabilmek adına böyle bir sistem buldum nasıldır pek fazla bir bilgim yok sadece işlemci 8k ya yakın apu sistem 9556 TL DDR5 sistem anakart gerek varsa 434 TL farkla msi b650 yapılabilinir kasada 304 TL fark ile deepcool seçilebilinir 10300 TL ye geliyor böylece işin ehli ustatlar farklı yada bu uygunsa ayrıntılı bilgiler verirler

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
EmreE
apu alıcaksan laptop al gpu almicaksan kocaman kasanın ne anlamı var

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,440
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

Yardımcı olabilmek adına böyle bir sistem buldum nasıldır pek fazla bir bilgim yok sadece işlemci 8k ya yakın apu sistem 9556 TL DDR5 sistem anakart gerek varsa 434 TL farkla msi b650 yapılabilinir kasada 304 TL fark ile deepcool seçilebilinir 10300 TL ye geliyor böylece işin ehli ustatlar farklı yada bu uygunsa ayrıntılı bilgiler verirler
Tam çok iyi fiyat diyecektim ama sistemin stoğu yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet
Reis dediğin sistem var bende sana birkaç tavsiye vereyim pişman olma
1.psu min 650w 80bronz sertifika olsun
2.anakartın çokda eski olmasın
3.olarakda kasan mesh ve temperli olsun
Bendeki sistemde 5600g şimdi param var ekran kartı alacağım ama ozaman mallık yapıp psu yu umursamadım 500w aldım diye şimdi ekstra 2 k para vereceğim
Ki bana sorarsan 2 .el hazır satanlardan ekran kartlı sistem al cs oynayacaksan rx580 li sistemi rahat alırsın o paraya ve 2 kat fps farkı olur senin için ama senin kararın h.o şimdiden varsa sorun sistemle ilgili yaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ensar Özmen
Hocam sonradan yükseltme yapacağım sisteme bütçem arttıkça şuan sadece şimdiki bilgisayarımdan iyi bir oyun keyfi almak isterim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,937
Üyeler
167,026
Son üye
Yaman Sazak
Top Bottom