Uygun fiyat yaka mikrofonu Arimic ( Tekli ) İncelemesi

Reaksiyon skoru
19
Herkese merhabalar. Uzun bir vakit bilgisayarımda kullandığım Arimic yaka mikrofonunun incelemesini yapıcam sizlere.
Öncelikle yaka mikrofonu fiyat/performans bakımından beni gerçekten mutlu eden bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Çok çeşitli işlerde kullandım discord gibi, telefonla kayıt gibi, pcden video kaydı gibi birçok alanda kullandığım bir yaka mikrofonudur kendisi. Ses hassasiyeti olabildiğince yüksek. Çok yakından konuşursanız karşıdaki kişi baya bir rahatsız olmaktadır. Pcde tak çalıştır halde kurulum yapmadan kullanmak mümkündür. Kutusu ve kutunun içeriği fiyatına göre gerçekten güzeldir. 2 adet popfilter 1 adette tüylü popfilter çıkmaktadır. Uzunluk bakımından tekli olan çok uzun değil 1.5m uzunluğundadır. Yaka mikrofonu olduğundan kablosu aşırı dayanıklı değildir ince bir yapıya sahiptir. Discordda, lolde, csde , rustta pcden ses giden herşeyde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Arka plan seslerini aşırı azaltmıyor ama eksi yan olarak bunu söyleyebilirim. Yani yine bir miktar dipses mevcut mikrofonda. Hareketli kullanımda ise sizi yormadan ayak uydurabilen hafif bir yapısı vardır. Kısacası BOYA BY-M1 pcde çalışmadığı için bu mikrofonu aldım ve hala memnunum. Bu arada pcde çalıştırmak için içerisinden bir adet jak dönüştürücü kablo da çıkıyor bunu da atlamiyim :)
1584979412161.webp

Geri