PROMACREUS
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
- Bütçe
- 500
Kablosuz olmasını fazla istemiyorum hem fiyat artıyor hem pilli vs. Uygun fiyatlı mouse önerisi lütfen
Delikli mouse da toz su dökülmesi vs. Gibi sıkıntılar oluyor mu ? Özellikle tozhaste
İçinde birikiyor temizlemesi de çok zor çok bir + sı yok delikli olmasının gram azaltması hariçDelikli mouse da toz su dökülmesi vs. Gibi sıkıntılar oluyor mu ? Özellikle toz
Düşünülebilir eywYaklaşık iki senedir Logitech G203 kullanıyorum. Klavyem farklı bir markaydı klavyeyi de Logitech G213 aldım. Çok memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Logitech G HUB arayüzü ile renklerini falan da ayarlayabiliyorum. Şiddetle tavsiye
Bu arada FPS oyunları oynuyorum onun da bilgisini vereyim. Valorant, CS:GO gibi oyunlar. Bir sıkıntı yaşamadımDüşünülebilir eyw
İkisi de fiyatini hak etmiyor.Yaklaşık iki senedir Logitech G203 kullanıyorum. Klavyem farklı bir markaydı klavyeyi de Logitech G213 aldım. Çok memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Logitech G HUB arayüzü ile renklerini falan da ayarlayabiliyorum. Şiddetle tavsiye ederim.
Ben çok uyguna almıştım kardeşim gayet memnunum. Ama şuan ikisi bir arada 1200 TL civarı oluyor ve yılbaşından sonra zamlar geleceği söyleniyor.çİkisi de fiyatini hak etmiyor.
akakçeye haste yazıp aratmayı düşünmek insan beyni için pek zor olmaması gerek...Link falan atsaydın kral ya![]()
![]()
asus tuf m3 7000 dpi mouse yeni aldım csgo için güzel mouse bakmalısınız hepsiburadada 219 tlKablosuz olmasını fazla istemiyorum hem fiyat artıyor hem pilli vs. Uygun fiyatlı mouse önerisi lütfen