Öğrenen_biri
80+ Bronze
Orijinal sitede bu fiyat yüksek geldi acaba daha uygun satış yapan veya indirime ne zaman girer acaba? Şu iki paket arasındaki fark nedir değer mi?
Yok kendi adıma almayı düşünüyorum.Forumda bir arkadaş 350 ye satıyordu fakat pahalı geldiği ve çok darladığı için almadım
pixel pixel diyosunda bi shader pack at bi doku paketi at kare karemi oluyor iyi mi? oluyor bak bijava kullan bence, max arkadaslarla veya sunuculara filan girersin pixel pixel oyuna 500 600 lira da verilmez yav
Bende 350 alıyordum rdrye 380 lira vermiştim indirimdeyken mc ile rdr bir mi diye karşılaştırıp almaktan vazgeçtimjava kullan bence, max arkadaslarla veya sunuculara filan girersin pixel pixel oyuna 500 600 lira da verilmez yav
shaderle guzel oluyorda onada genelde agalarin pc leri yetmiyorpixel pixel diyosunda bi shader pack at bi doku paketi at kare karemi oluyor iyi mi? oluyor bak bi
valla iyi yapmissin 90 a almistim bendeBende 350 alıyordum rdrye 380 lira vermiştim indirimdeyken mc ile rdr bir mi diye karşılaştırıp almaktan vazgeçtim
aynı fiyatMicrosoft Store'dan daha ucuza alabilirsin diye biliyorum bakarsın bi