Geçen sene amazonda 10PRO Keyi 5TL ye aldım, herhangi bir sorun yaşamadım hala, format atınca gidiyor felan diyorlar fakat pek bilgi sahibi değilim o format konusunda, 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yokselamün aleyküm aekadaşlar olabilecek en uygun fiyata windows key alabileceğim bir site arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.
birde isternnete ücretsiz çıkan serial leri girince sisteme bir zararı oluyor mu ?
retail key nedir oem keyden farkı var mı?Ben sağlam lisansdan w10 pro retail aldım anında geldi aktifleşti bi sıkıntı yok teyit ettim retail olduğuna dair, alacaksanız retail key en mantıklısı
Retail perakende yani direk Microsofttan alınan orjinial lisans olarak geçiyor. Destek almanız gerektiğinde Microsoft kendisi sağlıyor. Bununla beraber anakart değiştirdiğinzde windows lisans anahtarınızıda da yeni anakarta taşıyabiliyorsunuz yani donanım değişikliğini destekliyor. Lisans anahtarı Microsoft hesabınıza bağlanıyor.retail birden çok pc de kullanılabilirken oem tek bir pcde kullanılabilen key diye biliyorum.ancak retail in asıl amacı bir kişinin birden çok pcde kullanması için mi yoksa bir kaç kişinin kullanması için mi onu tam bilmiyorum