uygun fiyata windows key

mücox78

80+
Reaksiyon skoru
21
selamün aleyküm aekadaşlar olabilecek en uygun fiyata windows key alabileceğim bir site arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

birde isternnete ücretsiz çıkan serial leri girince sisteme bir zararı oluyor mu ?

Ben sağlam lisansdan w10 pro retail aldım anında geldi aktifleşti bi sıkıntı yok teyit ettim retail olduğuna dair, alacaksanız retail key en mantıklısı

selamün aleyküm aekadaşlar olabilecek en uygun fiyata windows key alabileceğim bir site arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

birde isternnete ücretsiz çıkan serial leri girince sisteme bir zararı oluyor mu ?
Geçen sene amazonda 10PRO Keyi 5TL ye aldım, herhangi bir sorun yaşamadım hala, format atınca gidiyor felan diyorlar fakat pek bilgi sahibi değilim o format konusunda, 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok

retail birden çok pc de kullanılabilirken oem tek bir pcde kullanılabilen key diye biliyorum.ancak retail in asıl amacı bir kişinin birden çok pcde kullanması için mi yoksa bir kaç kişinin kullanması için mi onu tam bilmiyorum

retail birden çok pc de kullanılabilirken oem tek bir pcde kullanılabilen key diye biliyorum.ancak retail in asıl amacı bir kişinin birden çok pcde kullanması için mi yoksa bir kaç kişinin kullanması için mi onu tam bilmiyorum
Retail perakende yani direk Microsofttan alınan orjinial lisans olarak geçiyor. Destek almanız gerektiğinde Microsoft kendisi sağlıyor. Bununla beraber anakart değiştirdiğinzde windows lisans anahtarınızıda da yeni anakarta taşıyabiliyorsunuz yani donanım değişikliğini destekliyor. Lisans anahtarı Microsoft hesabınıza bağlanıyor.

OEM ise laptop üreticilerinin Microsofttan toplu olarak aldığı lisanslar. Bunlar başka bir cihaza taşınamıyor ve destek alınması gerektiğinde ürün satıcısından alıyorsunuz desteği.

Sizin dediğiniz birden fazla kez kullanılabilen lisans türü MAK Lisans olarak geçiyor. Çok ucuz bir lisans aldıysanız muhtemelen MAK lisanstır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,754
Üyeler
190,968
Son üye
Dionysos116
Geri