Kaç inç istiyorsun?Olabildiğince uygun fiyata, kullanırken sıkıntı çıkarmayacak şekilde 144 hz monitör önerir misiniz? Monitör oyun için kullanılacak.
Hocam monitörü kardeşim alacak. Bütçe en fazla 3,5 4 çıkar gibi. Monitör 24 inç olsa kafidir. Panel fark etmez ama bu bütçeye en iyisi ne olursa onu alırız :d
Ghosting falan vaziyeti nedir hocam bu modelin.
Bu bütçe de en f/p ürün budur. Sabah da birine önerdim bu monitörü.
IPS panel hocam ghosting olacağını pek zannetmiyorum. Yorumları da zaten gayet güzel.Ghosting falan vaziyeti nedir hocam bu modelin.
Çok teşekkür ederim hocamIPS panel hocam ghosting olacağını pek zannetmiyorum. Yorumları da zaten gayet güzel.
Rica ederim hocam.Çok teşekkür ederim hocam
Sağolun hocamRica ederim hocam.
Birkaç kişi sıkıntı yaşamış bilginiz olsun, neticede elektronik ürün ve kapalı kutu yani. Bir sorun yaşarsanız iade ya da değişim yaparsınız. Hayırlı olsun şimdiden![]()
curved crg5 samsung var ikinci el. temiz kulladım jelatinleri falan duruyor düşünürsenHocam monitörü kardeşim alacak. Bütçe en fazla 3,5 4 çıkar gibi. Monitör 24 inç olsa kafidir. Panel fark etmez ama bu bütçeye en iyisi ne olursa onu alırız :d
Hocam taksitle almayı düşünüyoruzcurved crg5 samsung var ikinci el. temiz kulladım jelatinleri falan duruyor düşünürsen
Hocam stoğu yok ürünün