lo 1050ti var sistemde (Anladı m)Arkadaşlar 1650s li sistem çok uyguna kaçırmayın derim alacak varsa
İşlemci 10100f ssd patriot ve ekran kartı 1650s yapıp alın Rami başka yerden alın ve yakin zamanda psuyu değiştirin bu masraflar ile beraber 6300tl ye falan geliyorVESTA-5040F/Intel Core i5 10400F/ASUS GeForce Cerberus GTX 1050 Ti Advanced Edition 4GB/8GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
VESTA-5040F/Intel Core i5 10400F/ASUS GeForce Cerberus GTX 1050 Ti Advanced Edition 4GB/8GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VESTA-5040F ITOPYA'da.www.itopya.com
dostum okudun mu özelleştirip alıcaksınAlıntıyı görüntüle
Ekran kartı 1050 ti lo
he özür dilerim .ddostum okudun mu özelleştirip alıcaksın
Ben alamıyorum ya yazmiyor sepete ekleBen aldım ama iptal ettim parçaları satsam ekran kartı 2900 TL'ye geliyor
Anlamadım.Ben aldım ama iptal ettim parçaları satsam ekran kartı 2900 TL'ye geliyor.
Stok bitmiş ya offfffBen alamıyorum ya yazmiyor sepete ekle
Kasa sorunlu değil, PSU sorunlu. Daha sorunu bilmeden isme bakarak kötülüyorsunuz her markayı. PSU sorunlu olduğu için bende alınmasını önermiyorum sistemin. Sadece indirimli diye sistemimi kalitesiz bir güç kaynağına emanet edip riske atamam.Powerpost kasa sorunlu ssd ve tek ram
Kasa ve psu birlikte zaten ? Ha psu alınmaz demişim ha kasa alınmaz demişim ne fark eder ?Kasa sorunlu değil, PSU sorunlu. Daha sorunu bilmeden isme bakarak kötülüyorsunuz her markayı. PSU sorunlu olduğu için bende alınmasını önermiyorum sistemin. Sadece indirimli diye sistemimi kalitesiz bir güç kaynağına emanet edip riske atamam.
2900 e 1650sBen aldım ama iptal ettim parçaları satsam ekran kartı 2900 TL'ye geliyor
Kasa değiştirmeye gerek yok demeye çalışıyorKasa ve psu birlikte zaten ? Ha psu alınmaz demişim ha kasa alınmaz demişim ne fark eder ?