Neler Yeni

Uygun fiyatlı 1k hz mouse önerisi

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Can inan
Merhabalar değerli forum üyeleri. Öncelikle ramazan bayramınız mübarek olsun.

Elimde hali hazırda kuklandığım performax Xotran mouse küçük kardeşimin gazabına uğradı ve takıla takıla çalışıyor.
Bu nedenle fazla pahalı olmayacak uygun fiyatlı bir 1k hz mouse arıyorum.
Aynı mouseden piyasada yok, olsa alırdım. Bu nedenle farklı markaların mouselarına yönelmek durumundayım.

Şöyle bir mouse buldum ama gamebooster nasıldır alınır mı bilemedim. Eğer bilginiz varsa farklı tavsiyelerinizi veya bu attığım mouse ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,839
İsim
uwu
Merhabalar değerli forum üyeleri. Öncelikle ramazan bayramınız mübarek olsun.

Elimde hali hazırda kuklandığım performax Xotran mouse küçük kardeşimin gazabına uğradı ve takıla takıla çalışıyor.
Bu nedenle fazla pahalı olmayacak uygun fiyatlı bir 1k hz mouse arıyorum.
Aynı mouseden piyasada yok, olsa alırdım. Bu nedenle farklı markaların mouselarına yönelmek durumundayım.

Şöyle bir mouse buldum ama gamebooster nasıldır alınır mı bilemedim. Eğer bilginiz varsa farklı tavsiyelerinizi veya bu attığım mouse ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum.
Hocam xotran hala bende çalışıyor sol tık sorununu kast ediyorsan mayıs açıp sol tıkın altına yapışkanlı kağıt yaptım şuan sorunsuz çalışıyor (o zaman 99tlye almıştım) geçen hafta aj159 indirime düştü 515 tl ye eğer dediğim sorunsa öyle düzeltip aj159 un indirme düşmesini bekleyebilirsin Temu dan yada o fiyatlara başka modelde

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Can inan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çıttan hala bende çalışıyor sol tık sorununu kast ediyorsan mayıs açıp sol tıkın altına yapışkanlı kağıt yaptım şuan sorunsuz çalışıyor (o zaman 99tlye almıştım) geçen hafta aj159 indirime düştü 515 tl ye eğer dediğim sorunsa öyle düzeltip aj159 un indirme düşmesini bekleyebilirsin Temu dan yada o fiyatlara başka modelde
Direk mouseyi hareket ettirirken takılıyor, takıla takıla gidiyor. FPS oyunu oynarken refleks gösteremiyorum. Yarı yolda birden duruyor fare
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam xotran hala bende çalışıyor sol tık sorununu kast ediyorsan mayıs açıp sol tıkın altına yapışkanlı kağıt yaptım şuan sorunsuz çalışıyor (o zaman 99tlye almıştım) geçen hafta aj159 indirime düştü 515 tl ye eğer dediğim sorunsa öyle düzeltip aj159 un indirme düşmesini bekleyebilirsin Temu dan yada o fiyatlara başka modelde
Attack shark R1 modeli temuda 600tl acaba o alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Direk mouseyi hareket ettirirken takılıyor, takıla takıla gidiyor. FPS oyunu oynarken refleks gösteremiyorum. Yarı yolda birden duruyor fare

Attack shark R1 modeli temuda 600tl acaba o alınır mı
r1 almak yerine 159 pro daha mantıklı insta reklamından bedavaya tıklarsan yeni kullanıcıya özel bedavaya alabiliyorsun tabi üstüne 500 tllik ürün eklemen lazım 900 tl falan ödersin.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,839
İsim
uwu

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Can inan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
r1 almak yerine 159 pro daha mantıklı insta reklamından bedavaya tıklarsan yeni kullanıcıya özel bedavaya alabiliyorsun tabi üstüne 500 tllik ürün eklemen lazım 900 tl falan ödersin.
159 pro ve 179 V2 800tl şuan o fiyata alabilirim direk hangisini önerirsiniz

Vergisi ile 1200 e geliyormuş gerçi

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
159 pro ve 179 V2 800tl şuan o fiyata alabilirim direk hangisini önerirsiniz

Vergisi ile 1200 e geliyormuş gerçi
159 pro öneririm yanında 30 TL'ye skatez de al yuvarlak olanlardan çok performanslı

Top Bottom