Memnunmuydun peki cızırtı felan patlama yapıyormuyduMasaüstü standli bişey olur dersen 48volt adaptörlü veya mixerli bm800 olabilir FP mikrofondur sanırım
Bı dönem bende kullandım evde duruyor belki kullanırım diye
Mikrofon masaüstü mü olsun yoksa yaka mı?Arkadaşlar merhaba Tiktokta yayın için uygun fiyatlı mikrofon ve kamera arıyorum bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Bir fiyat bandım yok dediğim gibi işimi görebilcek bişeyler istiyorum
mikrofon olarak ikinci el fifine a6t bakabilirsin ucuza bulursan kaçırma direk al sesi profesyonel yayıncılarınki gibiArkadaşlar merhaba Tiktokta yayın için uygun fiyatlı mikrofon ve kamera arıyorum bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Bir fiyat bandım yok dediğim gibi işimi görebilcek bişeyler istiyorum
Fifine markasının mikrofonları güzel, kaliteli onu önerebilirim. Hyperlar uçmuş alınmaz. Razer'ın da mini olanları var ama Fifine kadar memnun etmez öyle diyim.Aslında böyle masa üstü değilde kenara tutturup istediğim vibi hareket edenlerden olsun istiyorum
Herhangi bir cızırtı ve yoktu. Yonka diye bir firma var kendi sitesinden almıştım..48volt adaptörlü küçük bir mixeride VardıMemnunmuydun peki cızırtı felan patlama yapıyormuydu
Resmi varmınHerhangi bir cızırtı ve yoktu. Yonka diye bir firma var kendi sitesinden almıştım..48volt adaptörlü küçük bir mixeride Vardı
Birde onlara bakim teşekürlerFifine markasının mikrofonları güzel, kaliteli onu önerebilirim. Hyperlar uçmuş alınmaz. Razer'ın da mini olanları var ama Fifine kadar memnun etmez öyle diyim.
Bendeki bundan ,mixerde Bluetooth ve USB üzerinden müzikte calabiliyorsun hoparlör bağlayınca.Resmi varmın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde onlara bakim teşekürler
Teşekürler bir araştırcamBendeki bundan ,mixerde Bluetooth ve USB üzerinden müzikte calabiliyorsun hoparlör bağlayınca.
![]()
Lastvoice BM800 Mikrofon Phantomlu Mikser + Stand + Filtre Set
BM800 Mikrofon ve mikser set, phantomlu mikser, stand ve filtrenin yer aldığı direkt olarak kayıt yapabileceğiniz muhteşem stüdyo kayıt setidir.www.yonkamuzikmarket.com