Uygun fiyatlı fp mikrofon ve kamera

casperwep

80+
Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar merhaba Tiktokta yayın için uygun fiyatlı mikrofon ve kamera arıyorum bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Bir fiyat bandım yok dediğim gibi işimi görebilcek bişeyler istiyorum

Masaüstü standli bişey olur dersen 48volt adaptörlü veya mixerli bm800 olabilir FP mikrofondur sanırım
Bı dönem bende kullandım evde duruyor belki kullanırım diye

Masaüstü standli bişey olur dersen 48volt adaptörlü veya mixerli bm800 olabilir FP mikrofondur sanırım
Bı dönem bende kullandım evde duruyor belki kullanırım diye
Memnunmuydun peki cızırtı felan patlama yapıyormuydu

Arkadaşlar merhaba Tiktokta yayın için uygun fiyatlı mikrofon ve kamera arıyorum bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Bir fiyat bandım yok dediğim gibi işimi görebilcek bişeyler istiyorum
mikrofon olarak ikinci el fifine a6t bakabilirsin ucuza bulursan kaçırma direk al sesi profesyonel yayıncılarınki gibi

Aslında böyle masa üstü değilde kenara tutturup istediğim vibi hareket edenlerden olsun istiyorum
Fifine markasının mikrofonları güzel, kaliteli onu önerebilirim. Hyperlar uçmuş alınmaz. Razer'ın da mini olanları var ama Fifine kadar memnun etmez öyle diyim.

Memnunmuydun peki cızırtı felan patlama yapıyormuydu
Herhangi bir cızırtı ve yoktu. Yonka diye bir firma var kendi sitesinden almıştım..48volt adaptörlü küçük bir mixeride Vardı

Herhangi bir cızırtı ve yoktu. Yonka diye bir firma var kendi sitesinden almıştım..48volt adaptörlü küçük bir mixeride Vardı
Resmi varmın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fifine markasının mikrofonları güzel, kaliteli onu önerebilirim. Hyperlar uçmuş alınmaz. Razer'ın da mini olanları var ama Fifine kadar memnun etmez öyle diyim.
Birde onlara bakim teşekürler

Geri