mr-sumu 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 25 Dahası Reaksiyon skoru 2 Konum Iğdır İsim İlgar Resulov Dün, 16:55 #1 Bütçe 1000 Uygun fiyatlı Hepsiburada/Trendyol/İtopya sitelerinden 500 Gb 1 TB sdd veya HDD önerisi var mı? (ek olarak alıcam hızı problem değil) o yüzden ucuz lazım)
Uygun fiyatlı Hepsiburada/Trendyol/İtopya sitelerinden 500 Gb 1 TB sdd veya HDD önerisi var mı? (ek olarak alıcam hızı problem değil) o yüzden ucuz lazım)
dyron 80+ Bronze Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 539 Dahası Reaksiyon skoru 149 Konum antalya İsim muhammet İlgilendiği Kategoriler Futbol Dün, 16:58 #2 mr-sumu yazmış: Uygun fiyatlı Hepsiburada/Trendyol/İtopya sitelerinden 500 Gb 1 TB sdd veya HDD önerisi var mı? Devamı için tıklayın... hepsi aynı fiyat neredeyse
mr-sumu yazmış: Uygun fiyatlı Hepsiburada/Trendyol/İtopya sitelerinden 500 Gb 1 TB sdd veya HDD önerisi var mı? Devamı için tıklayın... hepsi aynı fiyat neredeyse
mr-sumu 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 25 Dahası Reaksiyon skoru 2 Konum Iğdır İsim İlgar Resulov Dün, 17:00 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 dyron yazmış: hepsi aynı fiyat neredeyse Devamı için tıklayın... bildiğin iyi bir tane var mı markalarla pek alakam yok bilmiyorum
dyron yazmış: hepsi aynı fiyat neredeyse Devamı için tıklayın... bildiğin iyi bir tane var mı markalarla pek alakam yok bilmiyorum
mr-sumu 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 25 Dahası Reaksiyon skoru 2 Konum Iğdır İsim İlgar Resulov Dün, 22:10 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 ssd vardı m2 falan bilmiyorum Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 22:08 gecikmeler için özür